AKTUELNO

Veselo!

Sloboda Mićalović se ovog letga ne skrašava, pa je tako nedavno bila na Maldivima, u Crnoj Gori, potom Bosni i Hercegovini, a sada je sa sestrom Draganom i njenim ćerkama Verom i Milom otišla u Pariz.

Foto: Instagram.com/sloboda_micalovic_boba

Koliko uživaju u čarima ovog grada, glumice su potvrdile objavama na društvenim mrežama, a u jednom trenutku su zapevale na ulici.

Foto: Instagram.com/hipokampelefentokamela

– Grad ljubavi i slobode! Nas četiri – napisala je kratko Slobodina sestra.

Sloboda je, podsetimo, donedavno boravila u jednom od najskupljih hotela na crnogorskom primorju. Ona nije želela da letuje u Budvi, u kojoj pola naše javne scene provede leto, jer je želela da izbegne gužu kako bi mogla da se odmori i napuni baterije za predstave i nove uloge, pa je tako odlučila da ode u – Ulcinj.

Ona je bila u jednom od naskupljih hotela u tom delu Crne Gore, a noćenje za dve osobe košta čak 320 evra, odnosno 37.500 dinara, pisao je “Informer”.

– Sloboda ne voli gužvu, zato je odlučila da umesto Budve ode u Ulcinj kako bi se maksimalno odmorila. Izabrala je rizort koji nudi mnoštvo sadržaja i odličan je za porodice, a nalazi se na samoj obali mora – naveo je tad izvor.

Autor: A. S.