AKTUELNO

'Bila sam protiv vaše veze'

U toku je emisija "Narod pita". Večerašnje gošće Ivane Šopić su Sanja i Mc Aleks, a sledeća se uključila Vera iz Beograda:

Imam za vas Ivana, znam vas od ranije iz rijalitija i sa Red televizije. Mnogo mi se sviđate. Svim svojim bićem sam bila protiv vaše veze u rijalitiju. Toliko lepo govorite i toliko lepo vodite. Za Aleks imam pozdrave. Svi mi smo imali tako neku situaciju, ovaj put je to bila žena, ali eto neko ko nam je možda bio drag i sa kim smo bili bliski iste su takve situacije da se neko zaljubi pa smo se izvlačili na sve moguće situacijee. Jednostavno izgledaj radosno a ne tako tužno. Ti si jako lepo sve to izdržala. Više puta sam htela ući u televiziju da ti kažem to. Matoru poštujem ali ona očito ne može biti prijatelj sa ženom, a ti to verovatno nisi znala. ja ti skidam kapu na koji si način uspela da se izvučeš - rekla je Vera.
Malo sam umorna pa delujem tužno, ali nisam. Hvala Vam što ste sve to primetili - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Budi ponosna jer si izdržala to. Imala si veliku borbu sama sa sobom da ne povrediš ni roditelje ni Matoru, a da ne uništiš sebe. Što se Sanje tiče, ona me je oborila sa nogu. Na koji način se izražava, toliko je inteligentna. To što kažu da je naučila napamet, način na koji se izražava i komentarisanje, to su samo znaci visoke inteligencije. Inteligencija se ne uči, ona se rađa - rekla je gledateljka, pa dodala:
Sanja ako imaš snage upiši nešto i uči da imaš papir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u videu.

Autor: M.M.