AKTUELNO

Novi golman Rome, Srbin Mile Svilar, odabrao je da ga narodnjak "isprati" na teren na promociji novog tima "vučice" na stadionu Olimpiku. Nemanja Matić imao drugačiji izbor.

Srpski fudbaleri Nemanja Matić i Mile Svilar predstavljeni su u Rimu, a njihovu promociju pratili su domaći hitovi.

Roma svoju generalnu probu pred početak nove sezone igra protiv Šahtjora, a uoči utakmice na Olimpiku predstavljena su nova pojačanja Vučice. Među njima su i dva srpska fudbalera Nemanja Matić i Mile Svilar koji su na stadionu dočekani uz domaće hitove.

Talentovani golman Mile Svilar, predstavljen je nadimkom "Majl", a on je na teren istrčao uz hit Dare Bubamare "Nisu to kiše". Popularna pebačica je numeru izdala 1999. godine, baš kada je Svilar rođen.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Dara Bubamara nije krila oduševljenje kada je videla da golman izbrao baš njenu pesmu, pa je to podelila na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram.com/darabubamara_official

Dara je sa ponosom okačila novog golmana Rome i svoju pesmu i stavila srce za golmana koji je odabrano njenu pesmu.

Foto: Instagram.com/darabubamara_official

Nedugo posle Svilara na teren je izašla i Romina "osmica", Nemanja Matić. Srpski fudbaler koji je ovog leta prešao u Rim iz Mančester junajteda izašao je uz Konstraktinu pesmu "In corpore sano", pa je tako ceo stadion imao priliku da još jednom čuje našu evrovizijsku pesmu.

Atmosfera na Olimpiku bila je sjajna, a Roma je na najbolji mogući način ukalaza poštovanje našim fudbalerima. Nema sumnje da će Vučica u narednoj sezoni biti izuzetno praćena u Srbiji.