AKTUELNO

Oni su joj velika podrška!

U toku je emisija "Premijera - Vikend Specijal". Reporter Nemanja Vujičić radi punom parom na Crnogorskom primorju, a jedan od razgovora koji je obavio bio je sa folk zvezdom Draganom Mirković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je na samom početku razgovora otkrila da ovo leto provodi radno, a da su fanovi zbog toga jako ponosni na nju.

Ne stignem, ali nema veze. Ja sebi napravim drugi odmor gde mogu da uživam. Sad sam prepuštena publici, nije mi teško. Fanovi su ponosni na mene, oduševljeni. To je za mene izazov, rekla sam sebi: "Daj da vidim da li ja to mogu?" Pa ne da mogu, nego uživam - govorila je Dragana.
Imaću čime da se bavim, odvojila sam folder šta mogu da puštam kao uspomene, ali plašim se da opet nešto ne bude - dodala je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Popularna pevačica takođe je priznala da li je njen suprug Toni boravi sa njom, a onda i otkrila da od dece stalno dobija poruke, jer brinu da li joj se naporan tempo letnjih nastupa.

Taman posla da bude tu, odmah biste ih nahvatali. Oni su na odmoru... Povremeno uživaju, bude im lepo, budi ponosni na mamu. Pažljivi su, šalju mi poruke, da li sam dobro i da li ću moći da izdržim? Mama je stena... Šalim se, nije sve lagano - govorila je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pošto su Draganima deca od nedavno aktivna na društvenoj mreži Instagram, ona je otkrila kako su odlučili da otključaku svoje profile i kako je to uticalo na nju.

Oni su govorili: "Kome smo mi zanimljivi?" Oni su otvorili, preko noći je to krenulo u novinama, kad vidim naslove presečem se živa. Naslov mi bude da pomislim šta li se desilo? Oni su otvorili profile, neka se bore sa tim, pa ih i ja kačim. Nemaju pravo da se ljute. Ako mogu drugi, valjda može i mama - govorila je popularna folkerka.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: A. N.