AKTUELNO

Na programu TV Pink danas je, kao i svake nedelje, uzbudljivo izdanje emisije "Premijera - Vikend specijal", koje sa sobom donosi mnoštvo vrućih priča iz života poznatih, iz čitavog regiona.

Udarna vest prethodnih dana jeste borba za život učesnice "Zadruge" Miljane Kulić, a ekipa "Premijere" upoznaće svoje gledaoce sa najnovijim detaljima njenog zdravstvenog stanja, a Indi Aradnović, pevačica koja je takođe prošla kroz pakao kada je smanjila želudac, uživo u programu ispričaće detalje razgovora sa Miljanom, koja ju je pozvala iz bolnice!

Foto: ILUSTRACIJA: KURIR, PIXABAY.COM, INSTAGRAM.COM/MARIJAKULIC

Gledaoci Pinka će, od 13:30h pa sve do 18:30h, imati priliku da pogledaju detaljne izveštaje sa nastupa naših najvećih zvezda, svih gradskih događaja, ali i Crnogorskog primorja - reporteri "Premijere" uključivaće se sa aktuelnim sagovornicima iz srpske prestonice, ali i sa mora!

Dalila Dragojević, Indi Aradinović, Sara Jo, Slađa Alegro, Dragica Radosavljević Cakana, Boban Rajović, Mirka Vasiljević, Romana Panić biće samo neki od sagovornika uživo u programu Pinka!

Ne propustite novo izdanje "Premijera - Vikend specijala", danas od 13:30h uživo na Pinku!

Autor: D.T.