AKTUELNO

Loša kopija!

Ivana Šopić je u emisiju "Narod pita" ugostila Ša i Lepog Miću. U emsiju se uključila gledateljka iz Nikšića:

Ljubica iz Nikšića ovde. Bog ti pomogao Mićo. Mići dobro ide propitivanje, ali Ša se brani dobro. Klip gde ova govori pored bazena postoji. Ja sam zapisivala kad je Matora govorila moj prijatelj. Izgovorila je to 801 put, imam notes - rekla je gledateljka.
To je ružno. Ne može biti osnova prijateljstva. To su stvari sa kojima ne mogu nikako da se složim. Popričaću i sa Matorom i sa Stefanom kad ih vidim. Matora može da kaže da je tako mislila, da je rekla u afektu. Ako se nešto kaže i ne spominje, onada stoji da je to tako. Zato ne volim pozivanja na večna prijateljstva - rekao je Mića, pa dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Matora zagovara prijateljstva i ima pravo, ja samo znam da je ona neko ko želi da ima prijatelja u rijalitiju, ali nema to težinu i debljinu da opstane prilikom udara. Ona je dosta prijatelja iz spoljnijh sveta izgubila kad su ušli u rijaliti. I veze koje je imala više nema, ni prijatelje koje je imala nema. Matora po meni živi u zabludi i veruje u smešne stvari.

Foto: TV Pink Printscreen

To što je Maja uradila Aleksandri je ružno. Maja treba da se brani svojim delima, a ne da brani nedela. Još više upada u problem kad napada ljude. Aleksandra je bila njena najbolja prijateljica, njeno deto joj je sedelo u krilu. To je za svaku osudu. Ja bih sestru svoju osudio da to uradi. Majo ti se od svojih nedela odbraniti ne možeš. Maja otkako ja znam neke priče nije u dobrim odnosima sa Anom Korać. Ona itekako kopira Anu Korać sa tim dograđivanjem i nadograđivanjem, dešava se i da se obuče kao Ana Korać. U kecu je Ana bila u nekoj priči sa Janjušem, pa je Maja bila sa njim. Sasvim slučajno je Maja ušla u priču sa Aleksandrinim dečkom, kao što je onda Ana ušla u priču sa Davidom - rekao je Mića.

Foto: PRIVATNA ARHIVA, PINK.RS/O. Bogdanović-M. MIJATOVIĆ

Mićo ako oćeš uzmi moj broj ja imam puno informacija. Iznenadićeš se - rekla je gledateljka.
Mina Vrbaški je bila u mom stanu, ali mi se poznajemo već sedam godina. Uvek se čujemo i družimo. Ona je osoba kojoj sam uvek mogao da se požalim. Sve ono što radim radim kako osećam da treba, a ne da bih nekom napakostio. Mateja i ja smo bili drugari u petici. On me je bio nazvao i pitao jel si nešto ljut, i ja sam rekao naravno da nisam. Devojke koje kačim nemaju veze sa Tarom. Mateja i Mina nemaju veze sa Tarom. Prija mi njihovo društvo - rekao je Ša, pa nastavio:

Foto: Pink.rs

Malo mi je bolesno što su ljudi komentarisali da se Mina presvukla kod mene. Neće devojka da spava u odeći. Ne spavamo u istom krevetu, ali naravno da prespava. Kao drugovi. Ja bih dozvolio devojci da prespava kod pravog druga. Ja ne napadam drugarice, ona mi je kao rod rođeni.

Detaljnije u videu.

Autor: M.M.