AKTUELNO

Supruga Novaka Đokovića nije želela da ćuti na novu optužbu na njegov račun.

Novak Đoković je i zvanično doneo odluku da se povuče sa liste učesnika na masters turniru u Montrealu, pošto još uvek nisu promenjena pravila za zabranjen ulaz u Kanadu nevakcinisanim licima.

A ta njegova odluka dovela je do skandalozne poruke jednog teniskog magazina zbog kojeg je na društvenim mrežama morala da reaguje i Jelena Đoković!

Đoković je obelodanio da se povlači sa turnira u Montrealu kako se njegovo ime ne bi našlo na žrebu za takmičenje na kojem neće moći da učestvuje. Kanada i dalje ne dopušta nevakcinisanim strancima da uđu u tu zemlju, zbog je Novak morao da donese takvu odluku.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

No, na vest Asošiejted Presa o tom Đokovićevom potezu, oglasio se i zvanični profil teniskog magazina "Reket". Oni su na svom Tviter profilu imali poruku koja je mnogima zasmetala.

"Ne znam zašto ovaj tip nastavlja da se prijavljuje za turnire nadajući se da će promeniti pravila samo za njega", stajalo je u objavi, a tu objavu je prokomentarisala i Jelena Đoković.
"Da li je ovo stvarni, međunarodni teniski magazin? Vau", napisala je supruga Novaka Đokovića na svom Tviter profilu, postavivši gorepomenuto pitanje ATP turu i Nikoli Arcaniju, PR-u stručnjaku ATP-a.

Očito je Jeleni zasmetalo to što se zanemaruje činjenica da je Novak bio automatski prijavljen za turnir u Kanadi, što je uobičajen slučaj, ali su čitavu situaciju iskoristili da pred svojom publikom Đokovića predstave u negativnom svetlu.

Inače, zanimljivo je i da je glavni urednik "Reket" magazina Ben Rotenberg, američki novinar dobro poznat široj javnosti kao neko ko uvek ima negativne komentare na račun Novaka Đokovića. Inače, Jelena je sa Rotenbergom već vodila jednu raspravu na Tviteru, kada mu je žestoko odgovorila...

Autor: Pink.rs