AKTUELNO

Potpuno se slomila!

Sara Damnjanović, poznatija kao Sara Tkd, jedna je od najpopularnijih tiktokerki na Balkanu i broji više od dva miliona pratilaca.

Foto: Instagram.com

Osim na TikToku, Sara je aktivna i na Instagramu gde ima više od 700 hiljada pratilaca koji svakodnevno gledaju njene zanimljive video-zapise i fotografije na kojima pokazuje svoje veštine, ali i zgodno telo. Pre godinu dana neko joj je demolirao auto, a sada su počele da joj stižu jezive poruke, koje je podelila sa svojim pratiocima.

Dabogda se istopila, plastiko jedna. Baci se sa mosta - glasila je jedna poruka.

Foto: Instagram.com

Ne smaraj, budalo jedna - glasi jedna od poruka.
P*čka ti materina ljubomorna, kravo, zašto ljubomorišeš ljudima koji se vole. Fotošopirate sliek zajedno, sa Jovanom, krave jedne - stoji u nastavku.
Dabogda ti se sve živo osušilo na groblju i najgore ti se desilo - glasi jedna poruka.
Odvratna k*rvo, dabogda crka - glasi jedna od poruka.

Foto: Instagram.com

Nemam šta da dodam. Mi svi ovo godinama čitamo. Ne radi se ovde samo o meni, ovde se radi o svima nama. samo ću reći, nije sramota otići kod psihijatra - napisala je Sara.
Osećam potrebu da se oglasim, mislim da to moja publika zaslužuje. Potreban mi je mali odmor od svega. Previše stresova sam imala u poslednjih nekoliko godina, a potom i u ova dva meseca, počev od gašenja mog profila, banovanja novih, hakerskih napada svakog dana i raznih drugih loših stvari. previše je toksičnosti bilo ovih dana na TikToku, svi znate zbog čega, tako da sam odlučila da se malo povučem. Ja sam neko ko je jak i znam da će sve doći na svoje, takav je period, ja sam godinama ovde, bilo je mnogo gorih stvari koje su se dešavale. Sve se to skupi u nekom trenutku. Ljudi koji me prate, znaju o čemu pričam i ovo nije uopšte naivno jer - setite se kakve su jezive pretnje smrću nama bile upućene. Nažalost, meni se svi ti stresovi koji me posle nekog vremena stignu odraze na zdravlje. Ja trenutno čekam rezultate od lekara, jer su me jako zabrinuli simptomi koje sam imala. No, o tome ne bih trenutno - nastavlja ona.

Foto: Instagram.com

Autor: M. P.

#Sara TKD