AKTUELNO

Svi bruje o ovome!

Milica Veselinović je sinoć bila gost u emisiji "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić ju je upitala da prokomentariše odnos Anđele Đuričić i Mensura Ajdarpašića.

Meni je proverena informacija da se njih dvoje čuju. Ona je to rekla svojim prijateljima. On se njoj javio, ona je odgovarala, čuli su se, pa je tom prijatelju rekla da je on zaljubljen u nju, da je smara i napada. Posle toga su imali gostovanje ovde. A za ruku su mi rekli da se ne radi o Anđeli... A ovo je provereno tačno, jedino ako je slagala prijatelja. A šta mi je on radio iza leđa, njemu neka ide na dušu - ispričala je Milica.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Kontaktirali smo Mensura, kako bi nam otkrio da li je ovo istina, ali nam je poručio da je odlučio da više ne daje izjave.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Stupili smo u kontakt i sa Anđelom, koja je bila rečitija.

Ja sam kod kuće, na moru, uživam iskreno da vam kažem i uopšte ne planiram da se bavim ovim stvarima i navodima. Ne zanima me ko šta priča o meni, ko šta misli i ko šta kaže. Uživam u svom odmoru zasluženo i želim da i vi pođete na neki uskoro, ako ugrabite vremena. Ljubim vas i vidimo se kad dođem kod vas ponovo - poručila je Anđela.

Foto: Pink.rs/ A. Stanojević

Autor: M. P.

#Anđela Đuričić

#Mensur Ajdarpašić

#Milica Veselinović