AKTUELNO

Nikoga nije štedeo!

Lepi Mića je sinoć bio gost voditeljke Ivane Šopić u emisiji "Narod pita", zajedno sa bivšom cimerkom Milicom Veselinović. Pred emisiju smo obavili intervju sa pevačem, koji nam je otkrio da dane posle "Zadruge 5" provodi na bazenu.

Foto: Pink.rs

Mića nam je otkrio da li je u kontaktu sa Kulićima nakon Miljanine operacije želuca i komplikacija koje su usledile.

Nisam, bilo mi je malo degutantno da zovem. Pratim sve vreme to, oglašavao se putem javnog mnjenja, pružio podršku - istakao je Mića.

- Kako komentarišeš to što joj je Zola pružio podršku i rekao u emisiji da je tu za nju šta god da joj treba?

Ma, boli me k*rac šta Zola kaže. Ne interesuje me Zola. Ako je iko Miljani uradio loše stvari, to je Zola. Ali to ne umanjuje njihov odnos, oni su bili u vezi. Ne interesuje me - rekao je pevač.

Foto: Beta/Dragan Gojić, E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

- Večeras si u emisiji sa Milicom, u kakvim ste sada odnosima? Ona nam je u intervjuu otkrila da si ti preko Martine pokušao da joj se izviniš, da li je to istina?

Kao i uvek. Šta da se izvinim? Ne, to nije istina. Martina mi je rekla da su njih dve pričale o meni, Martina joj je rekla da sam joj ja najmanji problem bio tamo, ja sam rekao daj broj telefona da se čujemo i to je to - istakao je on.

- Da li si ispratio rat Mensurovih fanova sa Osmanom i Stefanom?

Jesam, ali ne bih se ja mešao u te odnose. Osman, Mensur, Stefan, ti odnosi su škakljivi. Ja sam sve vreme u Zadruzi pričao da Mensur ima suzdržanost prema Stefanu, da nikad nije pričao i rekao ono što misli, da ima neku kočnicu. Nikad nije rekao pravo mišljenje o Stefanu. Čim nešto krije, znači nešto nije u redu. Opet kažem, to je njihovo, oni su prijatelji, imaju pravo da se druže, da se ne druže. Da se sretnu, porazgovaraju. Ali meni je to prijateljstvo bilo iznenađujuće, nije imao neku podlogu. To je ta priča. U petici sam rekao da je Mensur pod kočnicom i da nikada nije hteo, niti smeo da kaže šta misli. To prijateljstvo je uvek nekako predstavljano... Stefan je tu bio dominantan, Mensur povučen, tako - rekao je pevač.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

- Bio si jedna od osoba koja je bila najbliža Dejanu Dragojeviću u kući. Često si komentarisao njegov odnos sa Sandrom i Đedovićem. Sandra i Dejan su imali sukob u emisiji, Dejan je čak rekao da je njeno prijateljstvo sa Đedovićem neiskreno, kao i ono sa Franom i ostalim zadrugarima. Kako komentarišeš to?

Ja sam inače govorio da je to družina "Interesna sfera" i privatno preduzeće. Ja sam njih prozivao, tu niko ne sme da kaže šta misli, vrhovni komandant je Đedović, šta on kaže, vode se tim stvarima. Mene to druženje ne interesuje, sa svima sam u korektnim odnosima, ali sam i te kako rekao šta mislim. Sve je to smešno, Matora, Sandra, Anđelo, Fran, sve je to smešna priča bila. Posvađali su se Đedović i Anđelo, Matora i Anđelo, posvađali se Sandra i Anđelo. Niko više ni sa kim tu nije dobar... - ispričao je Mića.

- Kako komentarišeš raskid Sandre i Anđela?

Da li su oni bili u vezi uopšte? To je budalaština. Dejan Dragojević je rekao, ili će morati da uđu u vezu ili da prekinu kontakt, a to se videlo da nema veze sa vezom, poljupci na silu, energija... To je obična budalaština - rekao je pevač.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić, J. Matić

- Komentarisao si i prijateljstvo Marijane i Dalile, kako sada gledaš na to?

E, tu one sad dokazuju kakvo je prijateljstvo. Sad one dokazuju nama svima, previše je to neka prisnost, kao da su prijateljice 500 godina. Isto kao kod Mensura i Stefana, znalo se ko je tu glavni, To je prijateljstvo gde se Stefan pokazivao kao karika bitna i figura, a ovde je Dalila tuto kapo. Marijana je tu da plače kad Dalila plače, da se smeje kad se Dalili smeje. Eto, tako - rekao je Mića.

Foto: Instagram.com

U međuvremenu je prošla MIlica Veselinović, sa kojom se Mića pozdravio.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Lepi Mića