AKTUELNO

I dalje se oporavlja.

Pre nekoliko dana bivši zadrugar Ante Baždarić šokirao je javnost objavivši fotku iz bolničkog kreveta. On je bio napadnut od strane nepoznatog lica, više o tome pročitajte u tekstu u nastavku.

Kontaktirali smo Baždarića kako bismo proverili kako se nakon svega oseća i da li je došao sebi.

Evo oporavljam se još uvek, trebaće još neki kratki period da dođem na 100%. Izašao sam nedavno iz bolnice, trenutno sam doma na kućnoj nezi, sad se malo bolje osećam s obzirom na predhodne nedelje kad sam grcao u bolovima, al je*i ga, to je tako - rekao je za Pink.rs bivši zadrugar.

Foto: Instagram.com/Ante Baždarić

Da li si prijavio napad policiji?

A što se tiče policije, ja nisam prijavio ništa jer se apsolutno ničeg ne sećam, to je verovatno od zadobijenog potresa mozga, al šta se tiče istrage i svega ostalog nisam upućen, bio sam pozvan, a i da se ne lažemo sve se to zna. Split je mali grad ne može se ništa sakriti, tako da... - nedorečen je ostao Baždarić.

Foto: RED TV

Neću ni sebe stavljat na crtu žrtve, ni žalit jer sam možda ja napravio ili rekao nešto što je naravno izazvalo to sve... Međutim sve u svemu, ovo mi je još jedna škola, iz svake situacije čovek izađe pametniji i nadam se da neće više dolaziti do sličnih situacija. Šta da kažem čovek uči na greškama dokle god je živ - istakao je za Pink.rs Ante Baždarić.

Autor: J.Đ.