AKTUELNO

Iskrena, kao i uvek!

Muzička zvezda Nataša Bekvalac danas je najavila američku turneju, koja će početi 2. septembra u Čikagu, a ispred objektiva portala Pink.rs pevačica je progovorila o kako poslovnom, tako i privatnom životu, te otkrila nove detalje za koje javnost nije znala.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Najavila si američku turneju. Iako važiš za veliku zvezdu, ima li straha?

Ima jedne vrste uzbuđenja, ima vrste trema, ima ogromne odgovornosti kada sam ja u pitanju, a i kada je u pitanju celokupna ekipa, ali to su sve lepe emocije. Strah kao strah i kada ga prepoznam, stvarno se trudim da ga odbacim jer strah samo parališe i privlači sve ostale druge negativne emocije.

Koja su tvoja očekivanja? Imamo primere mnogih estradnih zvezda koje su "pukle" u Americi.

Pa, moja očekivanja su jednostavna, biće onako kako treba da bude. Imam zaista lepu energiju, dolazim u miru i s ljubavlju (smeh). To je nepogrešivo, ljubav nikad ne može da pogreši.

A šta ako se zaljubiš u Americi?

Pa, to će onda biti baš divno (smeh). Šalu na stranu, ako se zaljubim, to će biti kriminalno, meni veze ni na blizu nisu uspevale, ne znam kako bi bilo na daljinu, možda bi to bilo bolje za mene! Pomislim da mi treba muškarac samo kada mi treba fizička pomoć, ali za drugo ne znam. Naviknuta sam ovako, ne znam da li bi mi bilo lakše ili teže. Nije mi teret što sam samohrana majka, to je nešto što mi je dato, i što je najlepše na svetu i što mogu sama da podnesem.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nedavno si boravila na Crnogorskom primorju, a društvu su ti pravile ćerke. Kako je bilo?

U Crnu Goru sam otišla pre 15-ak dana, vraćam se za nekoliko. Devojke su ostale da uživaju na moru, a ja sam se vratila da pozavršavam deo svojih obaveza i da otpevam koncerte koji su zakazani u Bosni, Makedoniji i Srbiji. Tako da do 15. avgusta ćemo biti u Crnoj Gori.

Ove sezone si dosta radila na primorju. Da li je bilo teško da uklopiš poslovno i privatno, i provedeš kvalitetno vreme sa ćerkama?

Znaš šta, teško je kada koncerti počinju kasnu i završavaju se do 5 ujutru, a ja od 8 opet moram da budem funkcionalna kao roditelj. To je teško u smislu izdržati fizički, ali budući da je kod mene odavno onaj drugi deo dominantniji, odnosno sve što mi je vezano za emocije, mnogo je snažnije od ovog prvog. Izdržavam, naravno, ali trebalo bi mi da ne ustajem jedno 12 sati iz kreveta. Nažalost, toga neće biti (smeh).

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Dosta se pričalo o tvojoj ćerki Hani u poslednje vreme, preplavila je medije, te da je tvoja naslednica što se tiče lepote, a i njeno druženje sa ćerkom Zdravka Čolića.

Moje dete ima mnogo drugarica i sve one su uvek dobrodošle kada je naš dom u pitanju, a budući da su roditelji javne ličnosti, ja izrazito poštujem sve što je tuđe. Nikad nisam govorila o tome, niti ću sad nešto ispredati, one su devojčice, maloletne su i nisu krive što su im roditelji javne ličnosti, tako da ipak treba poštovati deo njihove individualnosti..

Da li ti smeta kada se piše o njoj po medijima, ili ti ipak imponuje?

Isto kada sam i ja u pitanju, zavisi od trenutka, kako sam raspoložena i na koji način se o tome govori. Ja sam joj mama, i tata joj je javna ličnost, ona nas je birala (smeh).

Slobodna si već nekoliko godina unazad. Da li je bilo nekog udvaranja u Crnoj Gori, da li ti prilaze muškarci?

Ne, nisu. I neću da se skrašavam ni pored koga (smeh).

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Dugo se pričalo o tvom odnosu sa Rastom. Bila si i dobra drugarica sa Anom Nikolić, međutim, vaš odnos je sada enigma.

Ne vidim nikakav problem u tome, sem što su ga nekako mediji iscenirali. Ja sam u predivnim odnosima i sa Anom i sa Rastom i nikada nismo imali nijedan problem, mimo onoga što sam pročitala u novinama.

Spremaš nove pesme, da li će biti nekog dueta koji će iznenaditi javnost?

Biće, da, nadam se pozitivno (smeh). Ne mogu ništa konkretnije da otkrivam, ali u pitanju je ženski duet - zaključila je Bekvalčeva za Pink.rs.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Miloš Rafailović, Momir Čubrilović

Autor: P.R.