AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje emisije "Premijera-Vikend specijal".

I ove nedelje premijerni tim pripremio je priče o poznatima koje će vas oduševiti, zato ne propustite novo izdanje emisije "Premijera-Vikend specijal", bez koje ne možete da zamislite nedeljno popodne.

Ovog puta, sa emisijom "Premijera-Vikend specijal" putujete u čak tri zemlje!

Foto: Printscreen Youtube

Pravo iz Makedonije stižu svi detalji velikog spektakla najveće balkanske folk zvezde, Svetlane Cece Ražnatović, koja je još jednom uspela da obori sve rekorde.

Foto: Printscreen Youtube

Iz Bihaća vam donosimo priču i do sada neotkrivene detalje života Azre Kolaković, poznatije kao Dona Ares, koja je nakon duge borbe sa teškom bolešću, preminula u 41. godini.

Foto: Printscreen Youtube

Ali, ni to nije sve!

Katarina Nikolić javiće se uživo iz sela Gložane kod Svilajnca, rodnog mesta Divne Milanović i Marka Kocića, koji su se proslavili učešćem u emisiji "DNK", a sada se bore za prvo mesto u najgledanijem rijalitiju svih vremena, "Zadruga".

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Pink.rs

"VIP taksi" ove nedelje vozi jedna od najduhovitijih pevačica na domaćoj javnoj sceni, Zorana Pavić, te je dobra zabava zagrantovana.

Foto: Printscreen Youtube

Pravo iz Australije u naš studio stiže Milica Pavlović, koja će sa voditeljskim parom, Tijanom Pricom i Ognjenom Nestorovićem, pričati o poslovnim uspesima, privatnom životu, ali i o aktuelnim temama.

Foto: Printscreen Youtube

U rubrici "Odakle se sele", Nemanja Vujičić posetio je Kragujevac, odakle donosi sve detalje života pop pevačice Jelene Tomašević.

Foto: Printscreen Youtube

Ne propustite još jedno veoma zanimljivo izdanje emisije "Premijera-Vikend specijal", u nedelju, 8. oktobra, od 14 časova, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#DNK

#Divna Milanović

#Dona Ares

#Jelena Tomašević

#Marko Kocić

#Milica Pavlović

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

#Rijaliti Zadruga

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Tijana Prica

#Zadruga - RTV Pink

#Zorana Pavić

#emisija

'