AKTUELNO

Po ko zna koji put pokazala je koliko je poznata i uspešna.

Najveća balkanska zvezda leto provodi radno, nakon što je otvorila sezonu u najvećoj diskoteci na otvorenom, Svetlana Ceca Ražnatović prevala je u Loznici. Koncert je bio odličan i opravdao je očekivanja publike, a ekipa emisije "Premijera" porazgovarala je sa pevačicamo nakon spektakla.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne pamtim kada sam poslednji put, možda devedesetih, pevala u Loznici. Malo sam se i našalila večeras, rekla sam "Mi više ne znamo gde smo pošli, a gde smo došli, ali znam da sam u Loznici". Večeras je bilo super i ono što mi je posebno drago je što sam u publici videla puno dece - rekla je Ceca.

Da Ceca nije samo balkanska već i svetska zvezda govori i činjenica da se našla na svetskoj top listi najposećenjih koncerata na kojoj je zauzela visoko 3. mesto koncertom koji je održan na Ušću 2013. godine.

Presrećna sam zbog toga i stvarno je ogromna čast i posebno mi je drago što je Beograd na toj listi kao jedna svetska metropola koja ima dobru zabavu, dobre koncerte... Što je u stvari pokazatelj da naš narod jako voli muziku. Jer privući pažnju tolikom broju ljudi, 150.000 ljudi, to je, kao što se pokazalo na toj listi, svetskih razmera. Eto, i mi imamo šta da ponudimo svetu, pored naših sjajnih sportista - rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

U emisiji "Premijera" Ceca je rekla da je Ušće treći put moguće, ali da želi da napravi album pa da to ujedno bude promocija albuma.

Detaljnije o ovome pogledajte u nastavku.

Autor: J.Đ.