AKTUELNO

Pevačica je ispričala kakav je kao otac Ivan Marinković.

Goca Tržan do sada nije želela da komentariše ponašanje njenog bivšeg supruga. Ona uživa u ljubavi sa svojim drugim suprugom Rašom Novakovićem, a kako je više puta isticala, on i njena ćerka iz prvog braka, Lena, odlično se slažu.

Iako se držala podalje od Ivana Marinkovića, sad je rešila da progovori o njemu jer je na njen račun izneo optužbe kako ju je uhvatio u krevetu sa ljubavnikom, kao i da mu duguje 20.000 evra.

Foto: Instagram

Lena ga nije videla godinu dana, on nije bio u situaciji da vidi svoje dete. To je sve što mogu da kažem kakav je on otac. Zato, neka pusti više mene i moju porodicu. Borila sam se da odgajam i hranim dete, niti mi je pomogao u braku, niti sada. Treba da ućuti i ne progovara, jer šta kučetu ostaje nego da laje. Sve što on kaže je tačno, on je jedan pouzdan čovek i sigurno nije lažov - ironično je rekla Goca, i dodala:
Bilo bi dobro da moje ime izbaci iz usta. Hajde malo da narod čuje ko je Ivan Marinković? Čovek koji nikad ništa nije uradio u svom životu osim što je dane provodio po kladionicama, krao paštetu i dobijao batine na ulicama. Bolje neka priča o tome.

Foto: Beogradnocu.com

Pročitajte još: OVO NIJE DINO MERLIN: Naš folk pevač PROMENIO LIČNI OPIS, više ga NIKO NE PREPOZNAJE! (FOTO)

Goca Tržan se 2007. godine udala za Ivana Marinkovića, a 2011. godine su se razveli, a Goca se drugi put udala 2015. godine za bubnjara iz svog benda Rašu Novakovića.

Pink.rs

#Goca Tržan

#Ivan Marinković

#pevačica

'