AKTUELNO

O ovome se spekulisalo!

Nakon pauze za reklame, voditeljka Ivana Šopić je najavila naredno uključenje. Milicu Veselinović i Lepog Miću je pozdravila Dara iz Vrnjačke Banje.

Dobro veče, Dara je iz Vrnjačke Banje. Pozivam Milicu da dođe na festival, nije daleko od nje. Ne treba da tražiš hotel, samo se javi na ovaj broj. Nek dođe i Mića, Ivana i ti. Mići zameram što je Milici davao da puši. Da se ne izražavam sad - rekla je Dara.
Taj rečnik je u rijalitiju normalan, čovek može samo da se izvini, ne i da povuče te reči. Ali se to samo od sebe nekako sleglo, nismo se vređali. Bilo je ružnih reči da, ali to je rijaliti - istakao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam svoje greške. Vraćala sam na uvrede uvredama, to mi je greška. Mića i ja smo se svađali, vređali smo se... Ali, u tim trenucima, nisam razmišljala. Ne dam na sebe - dodala je Milica.
Milica je rekla da se Mensur ne javlja. On je iz mog rodnog kraja. Nisam bila baš za njihov odnos, bolje što joj se ne javlja - nastavila je Dara.
On se ograđuje od mene, priča da sam greška, da je zbog mene gubio honorare. Gubio ih je zbog svog ponašanja. Ja Mensura neću da pljujem, on je bio moj izbor, pljuvala bih po sebi. Možda su njegovi videla Mensura u nekoj vezi gde je pokazivao ljubav, možda su videli da se vremenom ohladio od mene. Na njega je to uticali, malo posle toga smo raskinuli - rekla je Veselinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Milice, imam jedno pitanje. Rekla si da imaš neke druge informacije zašto ste raskinuli. Da li si saznala nešto drugo? - pitala je Ivana.
Ne, nisam ništa čula, to je moj zaključak. On ima ogromnu podršku, hteli su da me ne brani toliko. Branio me je, a ogovarao sa strane. Možda su zaključili da će tako da ispadne folirant u narodu - istakla je Milica.
Mnogi smatraju da je Mensur zaljubljen u Anđelu i da je ljubomoran na Frana - dodala je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića je ispričao kako se Mensur udvrao Anđeli tokom "Zadruge 5" i da ju je on uhvatio za ruku u jednom trenutku, a Milica je priznala da je videla ovaj klip, pa nastavila:

Meni je proverena informacija da se njih dvoje čuju. Ona je to rekla svojim prijateljima. On se njoj javio, ona je odgovarala, čuli su se, pa je tom prijatelju rekla da je on zaljubljen u nju, da je smara i napada. Posle toga su imali gostovanje ovde. A za ruku su mi rekli da se ne radi o Anđeli... A ovo je provereno tačno, jedino ako je slagala prijatelji. A šta mi je on radio iza leđa, njemu neka ide na dušu - istakla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

I ako je ona ispravna devojka, ima principe, da li se Fran uklapa u to? Nemoj da napada nekoga zbog stvari nekih, a da bude dobra sa nekim ko je radio gore. Onda nemaš iste principe. Sve mi je sumnjivo, gubi moralne kodekse, gubi sve - rekao je Mića.
Ona je bila za primer u "Zadruzi", čudno mi je što se nismo zapratile. Kako važi za Frana, važi i za Dalilu... Bile su nerazdvojne! Gde su onda principi i kodeksi? - završila je Milica.

Foto: Jelena Simonović, Pink.rs/P. Radosaljević, A. Stanojević

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Anđela Đuričić

#Fran Pujas

#Mensur Ajdarpašić

#Milica Veselinović