AKTUELNO

Nije za one sa slabin srcem!

Voditeljka Saška Veselinov je u centru interesovanja javnosti od kada je u vezi sa Đorđem Đokovićem, rođenim bratom Novaka Đokovića, a sada je sve raspametila snimkom svog treninga na jahti

Foto: Instagram printscreen

Saška je objavila tri snimka na kojima se vidi kako trenira, a njeni pokreti više su nego provokativni:

Foto: Instagram.com/saskaveselinov

Dobro došli na moj današnji trening- napisla je Saška, a dok jahta plovi najvećom brzinom ona treniira kao da je u teretani.
Ovo vam je moj Đole... Snima krišom, ali nema šanse da se pridruži - napisala je ona na sledećoj objavi.

Foto: Instagram.com/saskaveselinov

Mlada voditeljka otvorena je po pitanju svoje veze s mladim Đokovićem i nedavno je otkrila kako im je od kada su zajedno, kao i da su zajednički život započeli još na početku svoje veze:

To je vrlo interesantno pošto mi od prvog dana nezvanično živimo zajedno. Ja sam živela u centru u iznajmljenom stanu i od prvog dana je nekako on bio tu kod mene. Posle dvadesetak dana zabavljanja otišli smo zajedno na more i tamo smo bili jedno dve nedelje. Kada smo se vratili došao je kod mene i rekao " ne mogu više da prenosim te stvari", pošto on uzme neku torbu napuni stvarima za par dana, donese kod mene, nakon toga menja i tako. Onda je samo rekao "voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću". I tako smo i otpočeli zajednički život i stvarno je prelep osećaj- kazala je Saška za medije.

Foto: Instagram.com/saskaveselinov

Autor: A. N.