AKTUELNO

Evo šta misli o njima!

U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić je večeras ugostila Milicu Veselinović i Lepog Miću. Usledilo je naredno uključenje.

Dobro veče, Slavica iz Čačka je. Mićo, legenda si. Dokazao si da su godine samo broj. Bio i ostao legenda. Čestitam rođendan Stefanu, Miki mi je u ovoj "Zadruzi" bio okej. Mića zaista šta misli, to kaže. Takve ljude poštujem. Svakome je mišljenje rekao u oči. Nije imao svoj klan - istakla je Slavica.

Foto: TV Pink Printscreen

On razbija klanove - dodala je Ivana.
Ja najviše mrzim to - rekao je Mića.
Cure su u ovoj "Zadruzi" bile katastrofa. Za Anđelu ne bih glasala, ali cura je bila okej, izdvojila bih i Sandru zbog higijene, ona je u svakoj "Zadruzi" čistačica, ali ne volim što je u svakoj čorbi mirođija. Čast kao pevačici. Sve u "Zadruzi" starlete, ja danas guglala da pronađem šta je to starleta, nijedna nema dan staža. Dalilu i Viki bih svrstala u isti koš. Mićo, napravi mi paralelu između Dalile i Aleksandre - nastavila je Slavica.

Foto: TV Pink Printscreen

Volim da pravim paralele. Dalila je neko ko je i te kako namazaniji od Aleksandre, navalentnija, napadnija, neko ko je vođa. Oko nje se lepi. Marijana poginu da se veseli kad se ona veseli, da plače kad ona plače. Sad se oblači kao Dalila, kao što se nekad oblačila kao Stanija. Dalila i te kako zna da kaže šta misli u svađi, namazana je svim farbama, tu je gde je zbog toga. Ovo što radi, to je ona. Radila je i pre braka i u braku i posle braka šta je htela. Ja je ne bih poželeo ni za devojku, ni za ženu, interesantna je za druženje. Dalila stoji iza stvari koje je uradila. Aleksandra je drugačija. Uradi loše stvari, brine se o tome šta je uradila, traži savete, nema sigurnost u sebe. Pokušava sebe da predstavi onakvom kakva nije i u njene emocije svi sumnjaju, u Daliline ne. Aleksandra mi je preča, ali je i te kako bila bezobrazna prema meni. Na njenoj strani budem šest meseci, jednom kažem da je Dejan u pravu, ona odmah: "Ti si na Dejanovoj strani". Imao sam isto problem sa njom prošle godine. Aleks je neko ko želi da bude bitna. Namerno je forsirala probleme sa Dejanom koji ne postoje. Nastajala je drama, tad sam joj govorio da je folirant. Htela je pitanja, a ne mir u vezi - istakao je Mića.
Ne, Aleksandra je mnogo naivna. Ja sam sa njom i Dejanom poslednja dva meseca u super odnosima, ona je naivna - ubacila se Milica.
Sama je sebi nametala probleme. Namerno, nisam ja budala. Videla je da je Dejan iznad nje, pošto-poto je tražila ravnopravnost, jer je videla da je bila donja. A znate kako je dobila, kad sam ja objašnjavao da priča Sandre i Dejana nema veze sa mozgom. I Dejan je sve znao o Dalili i Caru, nije imao snage da je pusti i da se pomiri sa tim. Na kraju je došao sebi. Možda i dan-danas ima osećanja prema njoj. On se "udao" za Dalilu. Sad se vratio u vinklu, pogledajte šta je pričao pre o Dalilinom ocu, a šta sad. Ja sam njega sve vreme branio. Drugačija je priča da se on oženio - dodao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Aleksandra Nikolić

#Dalila Dragojević