AKTUELNO

Svaki dinar im važan!

Ove noći, svi zadrugari nisu mogli da spavaju zbog Saške Karan i Žarka Stojanovića. Oni su u raspravu ušli oko 2000 dinara, koje je Žarko zahtevao da dobije nazad, od pevačice. Kada je ona rekla da tih para nema, on je odlučio da joj polije krevet, a to je kako je sam izjavio bila "prva faza".

Foto: TvPink

Vrati dve hiljade, vrati dve hiljade, vrati dve hiljade... - uporno je ponavljao Žarko, koji je opasno iritirao ostale stanare jer nisu mogli da spavaju, a najviše Matoru, koja je ušla u raspravu sa njim.

Foto: TvPink

Neću da ti vratim pare, jer ih nisam ni uzela. Ne dugujem ti ništa! Sam si to smislio da bi pravio fejk svađe! Nađi nešto pametnije! - branila se Saška Karan.

Foto: TvPink

Biće ti pune uši vode! Hoćeš, toplu, hladnu ili obojenu? Vraćam se sa kofama vode. - rekao je Žarko.

Foto: TvPink

On je nakon ove izjave, izašao napolje i natočio vodu u flaše, jer su mu se one učinile kao bolji "alat" za polivanje. Po povratku u spavaću sobu, sve vreme je ponavljao "Vrati dve hiljade", a onda je Saška polila Žarka po glavi, a on je prosuo vodu po njenom krevetu.

Foto: TvPink

Zatvori vrata mali! Urazumi se! Ajde Žarko, lepo... Šta da radimo sada mi? Zvaću policiju! Mile, ti si tako fino vaspitan, ti si iz Francuske! Ajde izlazi napolje! Ja ne znam šta ćemo da radimo deco?! - pitala se Žiža.

Rasprava se nastavila i u dnevnoj sobi, a obezbeđenje "Zadruge" je odmah reagovalo. Ova svađa trajala je skoro sat vremena, a šta se sve dešavalo za to vreme, pogledajte u video klipu:

Autor: S.K.

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Žarko Stojanović

'