AKTUELNO

Uhvaćeni zajedno u klubu.

Nakon što se vratio u Beograd iz Crikvenice, Filip Car stalno obilazi noćne klubove, a mnogi tvrde da u alkoholu leči tugu za Dalilom. Međutim, on je nedavno viđen u društvu pevačice Dušice Grabović, a kako tvrde izvori, njih dvoje su bili baš bliski.

Foto: E-Stock/TikTak

Kako prenose mediji, dok je Filip uživao sa Dušicom, Dalila nije sedela skrštenih ruku, već se potrudila da mu pokvari veče!

Filip je došao u jedan beogradski restoran s nekom muškom ekipom, a nakon pola sata pojavila se i Dušica sa jednim drugom. Sedeli su preko puta jedno drugog, ali Car nije skidao pogled sa nje. Nazdravljali su, smejali se, a onda u jednom momentu Filip je prešao kod Dušice i seo pored nje. Primetio sam da je, dok joj je nešto šaputao, spustio ruku na koleno. Da li ih je malo više alkohol uhvatio - ne znam, ali su bili sve prisniji i to su svi prisutni primetili. Očigledno je da je Filip bio baš duhovit jer se Dušica samo smejala i to glasno, a on se trudio i da bude džentlmen pa je vodio računa ima li piće, palio joj cigaretu, ma niko ne bi rekao da je to onaj dečko iz "Zadruge" što se tukao sa devojkama - priča izvor.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

On je čak Dušicu pozvao da dođe kod njega u Crikvenicu na letovanje. Nakon tri sata provedenih u tom restoranu, pojavile su se Daliline dve drugarice. Izgledalo je kao da tu nisu slučajno, a Car kada ih je video nije mu bilo baš svejedno, možda je mislio da će se pojaviti i Dalila. Odmah je ustao od Dušice i seo preko puta nje, počeo je da se znoji, ma totalno se pogubio i promenio ponašanje! Pitali su ga za stolom šta se dešava, čak je i Dušica insistirala da joj kaže šta mu se dogodilo i da li je dobro, a on joj je rekao da bi bilo najbolje da krenu. To su nakon desetak minuta i učinili, napustili su restoran, a on je seo kod Dušice u kola. Gde su posle završili nemam pojma, možda i kod nje u stanu - rekao je izvor.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs