AKTUELNO

Nedavno su objavili da očekuju drugo dete!

Marko Rokvić, sin pokojnog Marinka Rokvića, saznao je nedavno da će sa suprugom Sarom dobiti drugo dete, a sada su otkrili i pol.Video snimkom na Instagramu, Sara je objavila srećne vesti, te da će njihov sin Despot dobiti sestru.Vesele porodične trenutke zabeležila je kamera, a najveseliji su bili stric Nikola Rokvić i prabaka Milka.

Kada je Despot bio u stomaku želeli smo dečaka sa crnim očima i došao je kod nas, sada smo priželjkivali devojčicu i roze boja se razlila nebom i u našim srcima - napisala je Sara u opisu videa, dodajući da će ostatak snimka ostati u krugu porodice.

Pored prvih najvažnijih vesti da su trudnoće u redu i da je sa bebama takođe sve u redu ovo su neke lepe sporedne stvari koje smo želeli da podelimo sa vama jer smo ovde sa vama godinama. 

- Ceo video je dugačak, privatan, prepun svega, gužve, vike, smeha, suza, radosti, boja, konfeta, nedostajanja, šarenila, zagrljaja i poljubaca, ali smo isekli kratke isečke naše ljubavi, i reakcije našeg Nidže i naše prabake Milke (u roze garderobi) jer smo se danima smejali, ali u kojima je toliko ljubavi i sreće zbog nas, jer dovoljno je reći - porodica - zaključila je Sara.

Autor: M.M