AKTUELNO

Kulići zabrinuti za ćerku ali srećni jer se njeno zdravstveno stanje poboljšava.

Bivša zadrugarka Miljana Kulić i dalje se nalazi u Kliničkom centru u Nišu, gde je zbog zdravstvenih komplikacija non-stop pod nadzorom lekara, a majka Marija Kulić poručila jeda je njenu ćerku spasao Sveti Ilija s obzirom na to da je u utorak, na dan kada se obeležava ovaj svetac, izašla s odeljenja intenzivne nege.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Beta/Saša Đorđević

Miljana je svakim danom sve bolje i presrećna sam što su svi uz nju. Tu je konstantno pod nadzorom lekara, sa svih strana nam stiže podrška i želje da brzo ozdravi. Mogu da kažem da je Sveti Ilija spasao Miljanu, pa je tako izašla s intenzivne nege. Ovog sveca ćemo da slavimo kao drugu slavu! Ja inače idem non-stop i u crkvu, idem redovno posle posete njoj u Kliničkom centru, tako da se mnogo radujem što sve ide nabolje. Moje mesto je ispred bolnice i Saborne crkve, to mi je relacija dok Miljana ne izađe iz bolnice - rekla je Marija.

Na dan pomenutog sveca Miljana je s odeljenja intenzivne nege, gde su pacijenti životno ugroženi, prebačena na poluintenzivnu negu, gde će u naredna tri-četiri dana lekari morati danonoćno da prate njeno zdravstveno stanje. Nakon što se uvere da je sve kako treba, ona će biti prebačena u drugu bolničku sobu.

Foto: Ilustracija: Pixabay.com, Instagram.com/marijakulic

- Dete mi je malo bolje i to mi je jedino važno. Stalno smo u bolnici i u kontaktu s lekarima. Nemam drugih želja, samo da mi se ćerka vrati kući i da je opet vidim u njenoj sobi. Mi se svi držimo zajedno, nadam se da će sve ovo uskoro da bude iza nas - rekao je Nišlijkin otac.

Podsetimo, Miljana je nakon operacije želuca i povratka u Srbiju odjednom osetila jak bol u stomaku, zbog čega se javila lekaru, a ispostavilo se da je došlo do povrede i krvarenja slezine, koja je, na kraju, izvađena.

Autor: Pink.rs