AKTUELNO

Razvezao jezik!

Voditelj Darko Tanasijević je svojim gostima u emisiji "Narod pita", Zoli i Marku Đedoviću, pročitao još jedno pitanje sa Tvitera.

Foto: Republika.rs

- Šta mislite o Osmakčiću koga hvataju sa Viki, a ona izlazi od Takija?

Samo Zola fali. Joj, ne znam... Ja ću da idem da vrebam Takija da uđe u "Zadrugu", biće zanimjiviji od 90% učesnika. Ima da ih Taki oprca sve - rekao je Đedović.

Foto: Pink.rs, E-Stock

Mene su pitali novinari, neki snimak, ja rekoh možda je došla kod Maje. Marko i ja smo tamo imali okej odnos, ja sam se ogrešio prema njemu, nisam ni sam mogao da verujem da mi se desila takva stvar. Čuli smo se par puta posle toga, uručene su mu stvari koje su ostale. Zamerio je neke stvari, rekao da je svašta očekivao od mene, ali to ne. BIlo je jače od mene, nisam smeo to da dozvolim. Neko mi je poslao poruku, video sam da me ne prati na Instagramu, ne pratim ni ja njega više. Ja sam se ogrešio. Ne želim neke prognoze da dajem i da pričam kako se izdešavalo, ja sam ispao neko ko je letio za njom. Ja sam bio inicijator svega, ništa se nije desilo, život ide dalje. Ja sam video da njemu nije bilo dobro, rekao mi je da bi izašao za dan, dva... Nije trebalo da dozvolim da mi se desi takav kiks. Sam sebe sam ukanalio - dodao je Zola.
Očigledno je da Osmakčić svojom voljom nije izašao. Franjo opet "pandrknuo". Ne znam da li će opet pripretiti lažnom smrću. Šta je svrha i poenta svega? Ništa, samo se izblamirali, zadužili, Marko opet sa Viki - nastavio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.