AKTUELNO

Njen život je od rođenja naslednice, prava bajka!

Marija Mikić se porodila početkom jula i dobila ćerku Đurđu. Ubrzo zatim, pevačica je s mezimicom izašla iz porodilišta i, kao i njen izabranik, počela da živi pravu bajku.

Foto: Instagram.com

Devojčica im je non-stop u fokusu, a sudeći po Marijinoj najnovijoj obravi iz porodičnog doma, najlepše trenutke provodi upravo s naslednicom. Naime, ona i njen zabranik su konstantno uz malu naslednicu i sve se vrti samo oko nje.

- Ako mene pitate, moje najlepše izdanje ikada. Iz edicije kuća, kuća, kuća, kuća - prokomentarisala je Mikićeva niz fotografija, koje je napravila s bebicom u naručju.

Raščupane kose i u običnoj majici na kratke rukave, a s detetom na grudima, mnoge je raznežila. Ponosni tata je, međutim, tada „uleteo" u komentare i nasmejao sve. Na ovaj način, par je svakako dočarao mali delić njihove kućne atmosfere.  

Foto: Instagram.com

Podsetimo, Jovan se pre Đurđinog rođenja nije oglašavao za medije. Međutim, pošto je dobio i ćerku, on je po prvi put ima šta da kaže:

Marija je super, beba još bolje. Napeto je bilo kao na noši! Šalim se. Regovao sam tako da nisam imao ni sliku ni ton, samo suze. Nikad se nisam oglašavao, sada prvi put... Maro, kralju moj. Više sam tvoj nego ti svoja. Najveća si. Voli vas ludi ćale!

Autor: N.B.