AKTUELNO

Ni najboljoj drugarici u rijalitiju nije otkrila kroz kakav je pakao prošla.

Iako o pojedinostima iz svog privatnog života izbegava da govori u rijalitiju "Zadruga", pojedine informacija iz života mlade pevačice uzburkale su javnost.

Nakon navodne ljubavne afere sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, o kojoj ne želi da priča, domaću javnost potresla je priča o teškoj bolesti sa kojom se svojevremeno borila pevačica Teodora Džehverović. Reč je o bulimiji, sa kojom se jedva izborila.

Foto: TvPink Printscreen

- Bila sam klinka i nisam razmišljala normalno. Pala sam psihički u tom periodu, ali sam izašla kao pobednik iz svega toga i na sve to se smejem. To je, stvarno, bio problem. Ja sam mrzela sebe kada se ne ispovraćam - priznala je učesnica "Zadruge" jednom prilikom i dodala:

- To su ozbiljni problemi. vi se tresete. Ljudi iz mog okruženja su me molili da to ne radim, a ja im kažem: "Sklonite se".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kao uzrok ovog poremećaja letos je navela fizički izgled, za koji je tada smatrala da nije bio adekvatan da bi mogla da se bavi baletom.

Foto: Pink.rs

- Oko mene su sve bile mršavice. Sve su ždrale šta požele, a ja popijem vodu i ugojim se. To je bio moj problem. Nisam mogla da se bavim tim poslom. Ja nisam debela, ali nisam ni dovolno mršava da bih bila balerina. Koliko je to ružno kad kažeš:"Nisam doovljno mršava". Užas. Ko uopšte postavlja te ideale? Više ne razmišljam tako - priznala je ona.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#pevačica

#Ćazim Osmani

'