AKTUELNO

Gošće su kod Sanje Marinković otkrile stvari koje niko nije znao.

Subotnje popodne je, po dobrom, starom običaju, rezervisano za zanimljive teme i aktuelne goste u emisiji "Magazin In".

Autorka i voditeljka, Sanja Marinković, ove subote je emisiju posvetila ženama, te ne čudi što su joj se u studiju pridružile upravo pripadnice lepšeg pola.

O tajnama lepote, vitkosti, samopouzdanja i večne mladosti, iskreno će govoriti pevačice Svetlana Ceca Ražnatović, Goca Lazarević i Romana Panić, kao i glumica Lidija Vukićević.

Foto: TV Pink

- Uverena sam da su samo nezadovoljne žene manje lepe, i vodim se onim što je rekla Koko Šanel: ''Kad se najgore osećam, treba najlepše da izgledam'' - rekla je Sanja, a njene gošće su osim o lepoti i fizičkom izgledu, pričale i o stvarima koje mnogi nisu znali.

Foto: TV Pink

Iako je u sedmoj deceniji, Goca Lazarević odlično izgleda, ali za to nisu zaslužne estetske operacije.

- Pitaju me: ''Goco, gde radiš sve te operacije?'', a ja ih pitam: ''Na koje mislite?'' - rekla je Goca.

Tako je najveća balkanska folk zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović otkrila da se u proteklom period suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemom.

Ja sam se u jednom trenutku strašno ugojila, imala sam zdravstveni problem. Kada sam to rešila, prepolovila sam se - priznala je najpopularnija pevačica na ovim prostorima.

Foto: TvPink Printscreen

Ceca i dalje nije pronašla emotivnog partnera, iako su je povezivali sa mnogim muškarcima, a posebno sa manekenima iz spotova, te je sad bakanska zvezda otkrila šta je potrebno da bi se zaljubila.

Ako ta devojčica i dan-danas čuči u meni, ja moram naći dečaka u njemu, pa sad da li vizuelno ili mentalno - rekla je kroz osmeh Ceca, sa čime su se složile i Romana, Lidija i Goca.

Foto: TV Pink

Šta su još Sanjine gošće otkrile o sebi, saznaćete novom izdanju emisije "Magazin In", u subotu, 7. oktobra, od 17 časova, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Goca Lazarević

#Lidija Vukićević

#Magazin In

#Romana Panić

#Sanja Marinković

#Svetlana Ceca Ražnatović

#emisija

#glumica

#pevačica

#voditeljka

'