AKTUELNO

Folk pevač je već nedeljama unazad glavna tema domaćih medija.

Jedan od trenutno najpopularnijih folk pevača na domaćoj javnoj sceni, sreću je okušao kada je imao samo petnaest godina pojavivši se na audiciji u Šapcu za jedno muzičko takmičenje, nakon čega je stigao do samog kraja i odneo pobedu.

Foto: YouTube screenshot

Nakon toga postao je veoma popularan i tražen kako u regionu, tako i van granica bivše Jugoslavije, a tokom godina ugojio se više od petnaest kilograma, pa sada izgleda prilično drugačije.

Foto: YouTube screenshot

Ukoliko još uvek niste prepoznali pevača, reč je o Darku Laziću koji je u braku sa koleginicom Anom Sević sa kojom ima ćerkicu Lorenu.

Foto: undefined

O njihovom razvodu nedeljama unazad brujali su svi domaći mediji, a kao razlog navodilo se neverstvo pevača. Ipak, oni su na put glasinama stali u emisiji "Amidži šou" na Televiziji Pink kada su demantovali takve navode i poljubili se pred milionskim auditorijumom.

Nekada anonimni pevač iz Brestača danas je jedan od najtraženijih mladih pevača koji izvode narodnu muziku, a na svadbama širom dijaspore redovno biva nagrađen bakšišom od kojeg će se svakom prosečnom građaninu Srbije zavrteti u glavi.

Foto: Printscreen

Darko neretko od mnogobrojnih novčanica zarađenih svojim glasom pravi improvizovane krune koje mu krase glavu tokom privatnih proslava, a fotografije sa istih su već postale hit na društvenim mrežama.

Autor: D. Tanasijević

#Ana Sević

#Darko Lazić

#pevač

#pevačica

'