AKTUELNO

Zauvek stavila tačku na odnos sa Matejom!

Anđela Đuričić i Mensur Ajdarpašić su bili gosti voditeljke Dušice Jakovljević u emisiji "Narod pita". Sa njima je trebalo da gostuje i Mina Vrbaški, ali se nije pojavila. Zanimljivo je da je Anđela okačila najavu za emisiju, a sa slike je isekla Minu. O ovome smo razgovarali sa Đuričićevom pred emisiju, a prvo smo je upitali da li se odmorila.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo sam se odmorila, sad imam više baterija za dalje. Odmor protiče lepo, malo i radno. U suštini, odmorila sam se - rekla je Anđela.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

- Šta si odlučila, da li otvaraš salon?

Da, ali neće biti sada, sad sam se više posvetila, otvorila sam Jutjub kanal, izbacila prvi video, malo ću tome da se posveti. A od jeseni salon, treba naći dobru lokaciju, obezbediti sve. Počeću od lokacije, pa ljudi koji rade, svih usluga. Salon će biti u jesen/zima periodu. Za sada je tu Jutjub, nadam se da ćete me svi zapratiti, da vidite kakav je "spoljni" život sa Anđelom u Crnoj Gori, kako provodim svoje dane - dodala je Đuričićeva.

- Danas si okačila najavu za emisiju i isekla Minu, koji je razlog?

Sa Mensurom sam u dobrim odnosima, sa njom nisam, nema potrebe, što bih repostovala kad može sa strane da se iseče? Eto - odgovorila je ona.

Foto: Instagram.com

- Mina se večeras nije pojavila jer je navodno propustila let, da li misliš da je to izbegavanje suočavanja sa Mensurom i sa tobom?

Pa nije, mi smo živeli u kući zajedno. Kad smo mogli da živimo zajedno svih ovih meseci, što bi sad bio problem da dođe u emisiju - dodala je ona.

- Da li si na kraju popila čuvenu kafu sa Mensurom?

Ne, nismo, zaista se nismo ni čuli, ni videli, sad smo se sreli u emisiji - istakla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

- Da li si se čula sa Matejom? Da li je ta priča gotova?

Nismo se čuli, davnih dana je to gotovo - završila je Đuričićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N. B. / M. P.