AKTUELNO

Zbog ovoga su kažnjeni!

Pre nego li je pročitao pismo, koje je stiglo sinoć od Velikog šefa, ovonedeljni vođa Lepi Mića, kritikovao je svoje pomoćnike jer mu nisu doneli pismo, već je on morao da ustane, da ode do sandučeta i isto unese u kuću. U pismu Velikog šega, pisalo je sledeće:

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, Veliki šef je odlučio da izađe u susret Banetu i ispuni njegovu veliku želju. Bane, sada je na tebi da prokomentarišeš sve zadrugare i da kažeš tvoje mišljenje o njima, ali želimo da i tebi i svima kažemo da možete biti iskreni i otvoreno reći svoje mišljenje i bez ovakvih pisama, jer ne postoji pravo koje kaže da je zabranjeno izražavati svoje mišljenje. - jasan je bio Veliki šef.

Foto: TvPink Printscreen

Bane je odmah ustao da komentariše ostale, vođa je zamolio zadrugare da svi budu za stolom i slušaju ovog takmičara, međutim neki su bili u kuhinji i pravili palačinke, što je vođu iznerviralo. Čolak je prvo počeo da komentariše Macu Diskreciju, a zatim i Žižu Stojanović, međutim tu je bio prekinut.

Foto: TvPink Printscreen

Bane, polako. - rekao je Mića, a ubacila se Saška Karan: Ja želim da čujem šta pričaš! Pričaj polako, normalno! - vikala je Saška, a Bane je odogovio vođi: Prekidaj, neka ide sve u k*rac!

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga, ispala je velika svađa u dnevnoj sobi koja se proširila i u dvorište, a kako je sve izgledalo i koja je bila kazna, možete pogledati u video klipovima koji su u nastavku teksta:

POGLEDAJTE JOŠ: ISKRENE PRIJATELJICE? Luna izogovarala Teodoru, bukvalno, iza leđa! (VIDEO)

S.Kuvekalović

#Bane Čolak

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

'