AKTUELNO

Potresena zbog deteta!

Pevačica Nada Topčagić oglasila se za Pink.rs povodom presude Zorana Marjanovića za ubistvo supruge Jelene Marjanović, koji je proglašen krivim i određena mu je zatvorska kazna od 40 godina.

Foto: Pink.rs/Pixabay.com/J.M.Đokić

Nakon šest godina razrešen je slučaj ubistva pevačice, a koleginica Nada Topčagić ne može da prežali njihovu ćerku Janu.

Foto: TV PINK PRINTSCREEN/INFORMER.RS/Tanjug/Sava Radovanović

- Mnogo mi je žao male Jane, baš žao... Još jedan težak udarac za njenu napaćenu dušu... Ona je sada ostala sama. Kakvo će sada imati mišljenje o ocu, on joj je bio sve... Ostala je sama sa kumom. Sve to je baš strašno. A presudu ne bih da komentarišem, nije na meni da pričam o tome da li je ili nije na mestu - rekla je Nada za Pink.rs s kendlom u grlu, a nije mogla da sakrije koliko ju je ceo slučaj potresao.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Podsetimo, nekoliko meseci pre ubistva, na Fejsbuku se pojavio video snimak sa krsne slave Marjanovića, koji je objavio njihov kum Ivica Ajdarević. Jelena je čitavo veče služila goste, i zabavljala ih pevajući. U njihovom domu je te večeri bila i Nada, koju je Jelena zamolila da dođe.

Foto: PRIVATNA ARHIVA/E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ

Autor: M.K.