AKTUELNO

Sačekali su ga ispred kuće.

Pevač Dragan Kojić Keba završio je u službenim prostorijama Bezbednosno-informativne agencije (BIA) na informativnom razgovoru jer je, kako se navodi, ugrozio nacionalne interese.

Foto: Instagram

Nakon što je Keba pozvao policiju da ga zaštiti i privede nepoznata lica koja su ispred njegovog doma, folker je i sam bio priveden. Ispostavilo se da su muškarci koji su bili ispred pevačevog doma zapravo pripadnici BIA, te da su Draganu došli u službenu posetu. Kada je pevač shvatio da mora da ode na informativni razgovor, dobrovoljno je pošao privatnim automobilom.

Pročitajte još:STIGLE BLIZNAKINJE! Porodila se Jovana Joksimović!

Pevač je svojim automobilom pošao sa službenim licima na informativan razgovor, nakon koga je pušten na slobodu.

Foto: TvPink Printscreen

Dok je tekao razgovor između policajca i članova Bezbednosno-informativne agencije, pevač je izašao iz kuće kako bi saznao o čemu se zapravo radi. U dogovoru sa pripadnicima BIA-e, Keba ih je svojim privatnim vozilom pratio do službenih prostorija, gde je obavljen razgovor. Ono što se navodi kao razlog zbog čega je priveden povezano je sa njegov poslom, odnosno nastupima. Kako se priča, bilo je nekih problema sa nacionalnim interesima. Nakon razgovora i Kojićevog objašnjavanja, koje je trajalo dva sata, on je pušten na slobodu - zaključio je dobro obavešten izvor.

Foto: Printscreen

Keba je to drugačije objasnio:

- Čuli su moju novu pesmu, koju ću izdati u decembru, a ja ne znam kako su uopšte došli do snimka. I zaključili su da pesma nije podobna za nacionalni interes... Tako da sam morao da dam izjavu i objašnjenje. Ne smem da iznosim detalje - poručio je Kojić.

Autor: Pink.rs

#BIA

#Dragan Kojić Keba

'