AKTUELNO

Razvezao jezik!

Dejan Dragojević, pobednik pete sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, bio je gost emisije "Amidži šou", zajedno sa superfinalistima koji su zauzeli visoke plasmane. Na licu mesta smo obavili intervju sa njim.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Na samom početku smo ga upitali kako se oseća nakon superfinala i superfinalne žurke.

Ne znam kako se osećam, ne mogu da se pohvatam. Da mogu da se kloniram, bilo bi mi lako. Na sto sam strana, ali stižem sve - rekao je Dejan.

- Aleks nam je otkrila da ponovo niste proveli noć zajedno, iako ju je i David zvao. Da li planirate da večeras provedete noć zajedno?

Da li je moguće da to ona govori... Znaš kako, čekala me je sinoć, emisija je dugo trajala, kad sam došao u "Zadrugu", intervju tamo, intervju ovamo, slikaj se sa ovim, sa onim, nismo se ni videli, odbacili smo je kući. Videćemo večeras da li ćemo ići kod mene - odgovorio je Dragojević.

Foto: Pink.rs

- Dalila se šokirala kad je saznala da vi još uvek niste zvanično razvedeni i da ćete možda morati da deliti nagradu, novac i kuću

Nema tu šta da se deli. To za razvod nije do mene, ja sam potpisao šta je trebalo da se potpiše. To su sad neke druge stvari u pitanju. Ja sam tražio razvod i potpisao ga, sve ostalo je do procesa. Moju nagradu nećemo deliti, a njenu, ne treba mi ništa. Ne delim ništa ni sa kim, osim sa svojima kod kuće - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

- Rekao si da si Dalilu blokirao svuda, a da li si uzeo telefon od Aleks i odradio sve što si rekao da ćeš u "Zadruzi" (pobrisati ljude i slike koje mu ne odgovaraju)?

Nisam, tek je danas aktivirala, prevršljaću sve - istakao je Dejan.

- Ti si zvao žene da ti se javljaju dok si bio slobodan, da li je Aleks pregledala tvoj inboks?

Nije, telefon mi je ostao kod kuće - dodao je Dragojević.

- Najavio si pokretanje Jutjub kanala. Da li ćeš snimati sa Aleks?

Ja sam rekao da i ona treba da otvori sebi. To je neka platforma koja neće propasti, ja ću snimati svoj kanal, ali ću i nju ubacivati. Još sam u nekim obrtajima, danas sam ubacio prvi snimak. Polako krećem, imam milijardu stvari da uradim - rekao je on.

- Da li nastavljate "Mau" radio? Posao sa mačkama?

Mau radio, trebalo bi. A otvaramo i azil za mačke - odgovorio je Dragojević.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- U "Zadruzi" si često pričao o horoskopu. Tebi je znak u Blizancima, njoj u Vodoliji, oba nestalna vazdušna. Ko bi mogao pre da nestane tu?

Pa, ne znam, ja sam dupli Blizanac. Ako se ide po tom horoskopu, svašta može da se očekuje od mene - odgovorio je on.

- Da li znaš da je Aleks rođena isti dan kao i Marija Kulić?

Mau... Stvarno? Videćemo kad bude ušla u Marijine godine, ako bude u rijalitiju, biće hit - iznenadio se i nasmejao Dejan.

Foto: E-Stock

Ceo intervju možete pogledati u nastavku.

Autor: M. P.