AKTUELNO

Nakon brojnih prozivki na račun svog pevačkog umeća, Tamara Đurić rešila je da svoje pratioce iznenadi snimkom lajv izvođenja svog hita.

Nakon Stanije Dobrojević, i kontroverzna učesnica rijalitija "Farma" Tamara Đurić uplovila je u muzičke vode i snimila svoju prvu pesmu koju prati visokobudžetni, provokativan spot.

Foto: YouTube screenshot

Pesmu "Panamera" snimila je u duetu sa reperom Tečom Gambino, a njene vokalne sposobnosti su odmah po objavljivanju debitantske numere dočekane na nož - mnogi korisnici Jutjuba primetili su da Tamarin vokal pomoću autotjuna zvuči potpuno drugačije, a skoro deset hiljada ljudi na ovom sajtu označilo je da im se njen muzički prvenac ne dopada.

Loši komentari nisu uspeli da pokolebaju Tamaru budući da postoje mnogi koji su je podržali, pa je Đurićeva nedavno počela da nastupa i, očigledno, planira da nastavi da se bavi muzikom.

Foto: YouTube screenshot

Za sve one koji nisu verovali da Tamara i uživo može da otpeva svoju pesmu, pojavio se i video-snimak na njenom nalogu na Instagramu gde dokazuje suprotno. Tamara je pomoću aplikacije Snepčet zabeležila svoju interpretaciju, a kako zvuči uživo poslušajte u video-snimku:

Autor: D. Tanasijević

#Farma

#Pesma

#Stanija Dobrojević

#Tamara Đurić

#pevačica

'