AKTUELNO

Nije mogla da zaustavi suze u Rajskom vrtu!

Žiža Stojanović konstantno je na meti ostalih ukućana, koji joj priređuju neprijatna iznenađenja. Ovaj put za njene suze bio je zaslužan jedan zadrugar, zbog kojih je preplakala veče.

Foto: TvPink Printscreen

Ona smatra da je niko ne poštuje dovoljno, a njeno dramljenje samo izaziva kod njih još veću želju da je iznova iznerviraju.

Ja samo tražim više poštovanja! Ako smatrate da ga ne zaslužujem, u redu. Uvek dobijem najmanje para, a još mi i svi kradu... Možda ne zaslužujem najviše, ali znam da više vredim od pojedinaca - započela je Žiža priču, a onda kroz suze otkrila da je u teškoj situaciji koju su dodatno otežali pojedini zadrugari, koji su je pokrali.

Foto: TvPink Printscreen

Ona nije optužila nikog, međutim, izvor blizak produkciji otkrio je za Pink.rs o kome je reč.

- Sve je to Žarko Stojanović zakuvao, on joj je ukrao hranu, a sve to su zabeležile i kamere, budući da ih je tamo preko 140! Žiža nema pojma da je o njemu reč, da zna, mislim da bi je to još više povredilo i da mu ne bi ostala dužna - kratko nam je rekao izvor blizak produkciji.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što se rasplakala zbog nemaštine, Žiža je ronila suze i zbog smrti svoje ćerke, koja je preminula pre četiri godine, a šta je sve rekla pogledajte u nastavku:

Pink.rs

#Žiža Stojanović

'