AKTUELNO

Na tajnom zadatku!

Drvo mudrosti, sinoć se uželelo Mine Vrbaški, pa je ova učesnica dobila poziv da dođe u vrt i da malo razgovara sa drvetom. Ona se žalila kako je nervozna zbog toga što ne zna koliko može da veruje Anđeli Veštici, i da je jako nervira odnos Veštice i Đeksona.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da me Anđela laže. Ne mislim da govori istinu. Pričala sam sa Đeksonom, i on mi tvrdi ta do nije tačno, a ona mi tvrdi kontra priču. - poverila se Mina.

Zadrugarka je otkrila i da se zaljubla u repera i da joj prija njegovo društvo. Drvo je predložilo Mini jednu ideju, kako bi ona uspela da konačno sazna šta je istina u ovom trouglu:

PROČITAJTE JOŠ: Zadrugari OTKRILI: Mina se mnogo PLAŠI Anđele Veštice!

Foto: TvPink Printscreen

Mina, na tebi je da do utorka izbegavaš Đeksona. Prvo, bićeš nagrađena ako obaviš ovaj zadatak, a drugo, što je još važnije karte će se otvoriti i znaćeš na čemu si posle toga. Moraš mi verovati. Nema spavanja u hotelu, nema druženja sa Đeksonom i nećeš provoditi vreme sa njim! Pokušaj da nađeš neki izgovor. - jasno je bilo Drvo mudrosti.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, Mina je pre nekoliko noći poptuno bila van sebe, kada je saznala da su se Anđela Veštica i Đekson poljubili u sudnici. Šta je Mina rekla Đeskonu koji je izgovor njihovog rastanka i šta je prvo uradila nakon što je dobila tajni zadatak, pogledajte u video prilogu:

POGLEDAJTE: TOTALNO VAN SEBE! Mina vrištala po Zadruzi: DOBIĆU NERVNI SLOM! (VIDEO)

Autor: S.Kuvekalović

#Anđela Mitkovski | Anđela Veštica

#Anđela Veštica

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Đekson

'