AKTUELNO

Milan sve digao na noge!

Kako se u toku emisije "Finalna izbacivanja" oglasio gong, došlo je vreme da voditelj Milan Milošević ponovo ušeta u Belu kuću, kako bi posle preseka, zadrugari saznali ko je zauzeo 21. mesto u "Zadruzi 5".

Foto: TV Pink Printscreen

Došao je trenutak da se pozdravimo sa još jednim učesnikom. Nekom je odzvonilo zauvek! Viktorija, prva ugrožena večeras je Viktorija - rekao je Milan.
Iskreno, malo sam se zanela u priči. Mislim da ja ne idem večeras. Bilo bi mi žao da ne uđem u super finale, ali Bože moj. Trebalo bi da uđem u super finale - rekla je Viki.
Mimas, drugi put večeras. Mimas, je l' vreme da ideš kući? - upitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa ne znam, ako gledaoci tako kažu. Želim da dokažem da kada se kune, on laže i da će sa mnom da priča napolju - rekla je Mimas.
Milioni ljudi gledaju ovu emisiju, finalno izbacivanje. Anđelo, pridruži se devojkama ispred eksrana. Anđelo je treći najuroženiji učesnik ovde - rekao je Milan.
Naravno da imam želju da izađem. Tri dana je jako kratak period ali mi je potrebno da izađem sada i da dođem po nju srećan i radosan. Želim da izađem i da prodišem, eto. Tri dana bi bilo dobro da je prodišem - rekoa je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Rećiću samo da je muškarac u pitanju i da je on najugroženiji. Mateja! Jedno od njih četvoro ide kući. Mimas, ti verovarno hoeš, vrati se na svoje mesto. Viktoija, Mateja ili Anđelo! Jedno od njih troje - saopštio je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve ono što smo pričali, stoji. Da ćemo razgovarati i sve ostalo - rekao je Mateja.
Znam da se njemu ne ide kući bez mene - dodala je Sanja.
Mateja ili Anđelo - Mateja napušta Zadrugu - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nasatvku teksta.

Autor: A. S.