AKTUELNO

U svom stilu!

U emisiji "Finalna izbacivanja" prikazan je prilog pokušaja pomirenja Filipa Cara i Dalile Dragojević i to kako ova zadrugarka više puta odbija svog bivšeg dečka. Voditeljka Dušica Jakovljević zamolila je goste Kristijana Golubovića i Saleta Luksa za komentar.

Foto: TV Pink Printscreen

Nepresušan je ovo izvor, Dalila i Car. Sve granice i pravila, što emotivna, što neemotivna, prešli - rekao je Kristijan.
Jutros sam gledao do 5, portal, Pink, Klik. Hronološki, gledaju se u ogledalu, pa naručivanje pesama, pa on hoće da je ljubi, ona ne. Onda menja, treća strategija, vređanje, psovanje. Pa četvrta strategija, pominje šta je učinio za nju, pa peta. Na kraju ništa, šta će - dodao je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene podseća Car na Janjuša, kad traži hiljadu dinara: "Imaš li, legendo, kralju", kad nemaš, krene da psuje. Za žene je svašta govorio. Njih dvoje su patološki posesivni, ne mogu da imaju vezu, a da nije abnormalna. Upletene su magije, vradžbine, zakletve, dlake od mačaka i kerova, ne znamo čega se nismo naslušali u toj vezi. Čekamo da iz kazana iskoči njena majka sa metlom i da bije Cara, ne znam šta više da se desi. Ekstremno. Taman se naviknemo na jednu amplitudu, dođe druga. Njih dvoje, ja ne znam. Treba upozoriti hotelijere, miliciju, narod da oni dolaze negde. Kao da dolaze 4. i 5. jahač apokalipse. Ne mogu da verujem da se žena uništila onako, sa 29 godina izgleda kao moja baba Karamilka. Smršala je, kako da ne smrša, hoklica 24 sata - istakao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.