AKTUELNO

I dalje ostaje po svom.

Večeras su gledaoci dobili priliku da postavljaju pitanja zadrugarima i da saznaju sve što ih zanima. Prva na tapetu našla se Maca Diskrecija, koja je opet bila prozvana zbog toga što se napila i povraćala svuda po kući.

Pitanje gledaoca za Macu glasilo je:

Kako te nije sramota, olešila si se od alkohola opet, povraćala u snu. Bora te je pazio, a ti pričaš da je hteo da te pipa. Bila si komirana do kasno popodne, džaba se vadiš izmišljenim pričama.

Foto: TvPink Printscreen

Naravno, Maca je odmah imala spreman odgovor i ponovo napala Boru Santanu:

Nisam se olešila, bilo mi je muka od pojedinih lešinara ovde, inače napolju nikad ne povraćam, samo ovde. Nije me pazio, paženje nije navođenje na seks, a kad si u takvom stanju... Hteo je da me iskoristi. Osetila sam da me dira po guzi, da mi skida gaćice, ja sam rekla nemoj ološu jedan, zao si čovek. Nije ništa uspeo, hvala bogu - rekla je Maca.

Foto: TvPink Printscreen

Naravno, Bora je dobio priliku da odgovori na Macine optužbe, koje je negirao:

Drago mi je što je publika to videla, ja sam od srca hteo da joj pomognem. Ona je prvo ležala na mojim kolenima i počela da plače i rekla da je vodim u našu sobu. Ja sam isto malo popio, nisam mogao da obrišem sve što je napravila. Okrenut sam bio leđa o leđa, ja nisam mađioničar da joj tako skidam gaćice. Ja i dalje smem da legnem pored nje, ne stidim se ničega i drago mi je što je pokazala svoje pravo lice - odgovorio je on.

Ipak, Maca nije želela da nastavi raspravu jer, kako je sama rekla, ne želi više da mu daje kadar:

PROČITAJTE JOŠ: LUNA I SLOBA NI NE SLUTE... Kija TRUDNA, A ON JOŠ NE ZNA da će postati TATA! (FOTO)

Autor: N.Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#Zadruga - RTV Pink

'