AKTUELNO

U bolnicu je primljen sa teškim povredama kostiju lica.

U noći između četvrtka i petka brutalno je pretučen vlasnik kafića i poznati banjalučki muzičar Duško Brkić zvani Gera (53). Napad na Brkića dogodio se u četvrtak oko 23.15 u Kosovskoj ulici u banjalučkom naselju Lauš, a on je sa teškim povredama prevezen u Univerzitetsko-klinički centar RS, gde je zadržan na lečenju.

Izvor blizak istrazi pojasnio je da je do sukoba prvo došlo unutar Brkićevog kafića kada ga je pet mladića napalo Brkića.

Brkić jednostavno nije imao šanse protiv njih i oni su ga tom prilikom tukli čim su stigli. Udarali su ga šakama, nogama po glavi i telu i naneli mu više teških povreda. Zatim su neki od njih polupali pivske flaše koje su tu našli i grlićima su krenuli po telu da bodu Brkića – pojasnio je izvor blizak istrazi.

Foto: Facebook

Pojedini meštani ovog sela se žale da često imaju problem sa nasilnim mladićima, zbog čega se ne osećaju sigurno. U Univerzitetsko-kliničkom centru Republike Srpske rekli su da je Duško Brkić dovezen u 23.55 sa teškim povredama kostiju lica. Četvorica uhapšenih mladića imaju 21 godinu, dok jedan ima 25 godina.

Pink.rs

#Muzičar

#Napad

#tuča

'