AKTUELNO

Zaljubljena zadrugarka se, po svemu sudeći, pronašla u tekstu velikog Cecinog hita.

Nakon burne noći, koju su najvećim delom proveli u sudnici u okviru "Zadruge", učesnici rijalitija Televizije Pink imali su više nego turbulentno buđenje.

Foto: TvPink Printscreen

Veliki šef je ovog jutra rešio da razbudi i od ranog jutra dobro prodrma zadrugare hitovima muzičke zvezde Svetlane Cece Ražnatović, a čim je čula taktove pesme "Nevaljala", blogerka Luna Đogani odmah je skočila na noge i zaplesala u ritmu muzike.

Pročitajte još... IZGUBIO NEVINOST U PROSTORIJAMA OSNOVNE ŠKOLE! Marko DNK zajedno sa još dvojicom momaka SKINUO MRAK, detalji će vas ZAPREPASTITI! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Veliki Cecin hit otpevala je od reči do reči, a mnogima je bilo interesantno to što tekst pesme "Nevaljala" u ovom trenutku kao da opisuje emotivni život mlade zadrugarke.

Foto: TvPink Printscreen

- Bolje bi ti bilo sa mnom, al ti nemaš ukusa! Ti voliš nju, a tebe ja... O, da li to ona zna?! Ma, i da zna nek mi te da jer noćas sam nevaljala - pevala je Luna iz sveg glasa, a da li je u ovom trenutku mislila na Slobu Radanovića u kojeg se zaljubila, prosudite sami.

Nakon ovog hita, usledila je i pesma "Turbulentno" koja je, ponovo, uspela da oduševi zaljubljenu Lunu.

Sve vreme je pevušila:"Boli ovaj sto, boli moje društvo blesavo što bez tebe sedim celu noć, pa me teše, nude mi pomoć. Pukla sam kompletno, ljubav ili šok, šta je znaću sutra ja, noćas mi je sve turbulentno" - govorila je gospođica Đogani, a da li je u "Zadruzi" doživela ljubav ili šok, uskoro će sama zaključiti.

D. T.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevačica

'