AKTUELNO

Posle smrti Vidoja Ristovića, njegova udovica Nikolina Pišek i otac Miša Grof ne prestaju da ratuju oko nasledstva, tačnije njegovih optužbi da je interesuje samo novac pokojnog muža.

Pišekova odbija da javno govori o navodnim ponižavanjima koje od Ristovića doživaljava punu deceniju.

- Vidojeva porodica šikanira me već 10 godina. Zašto, ne znam. Ne mogu ulaziti u to - rekla je Nikolina prijateljima, piše 24sata.hr.

Foto: TV Pink Printscreen

Spekulacije koje su se pojavile da su ona i Vidoje bili pred razvodom zgrozile su Nikolinu. Vidoje je bio uz nju kad joj je krajem prošle godine umro otac. Brinuo se da sve prođe što bezbolnije za Nikolinu - istakli su voditeljkini prijatelji za pomenut medij, kojima se ona nedavno poverila da njen muž i njegov otac Miša Grof nisu razgovarali čak šest godina.

- To što Nikolina misli da može da rasproda kolekciju mog pokojnog sina, tu se grdno prevarila. Moj otac je bio isto kolekcionar i ja sam to radio celog života, pa Vidoje, a sad se ona pravi pametna i hoće da rasipa sve. Evo da otkrijem, cela kolekcija mog sina će ići ili u Istorijski muzej ili u Muzej primenjene umetnosti. Čuo sam i da predsednik Srbije Aleksandar Vučić železničku stanicu želi da napravi muzejem grada Beograda i tu će biti svi legati. Daće se predlog. Komplet ću sve da poklonim. Nikolina se samo nalazi s ljudima da vidi kolike pare za koju sliku može da uzme. Vidoje je putovao po svetu i kupovao umetnine. Kakav je to način da se tako postupa - naveo je bio Miša Grof prošle nedelje za "Republiku".

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, E-Stock/Kobra

Autor: D.T.

#Miša Grof

#Vidoje Ristović