AKTUELNO

Mladi treper Mihajlo Veruović Vojaž već nekoliko dana uživa na Ibici u društvu Anastasije Ražnatović i braće Gudelj - Nemanje i Dragog.

Kako pišu domaći mediji, reper je u špansko letovalište otišao prošlog vikenda, a tamo će se zadržati samo još nekoliko dana, budući da ga u narednom periodu očekuje mnogo nastupa i snimanje serije, u kojoj glumi jednu od glavnih uloga.

Foto: Instagram.com

Kako je Ibica poznata po ludim žurkama i noćnom provodu, Vojaž se odmah nakon dolaska sa Gudeljima i Anastasijom uputio u provod, dok su sutradan ceo dan uživali na jahti i vožnji skuterima. Oni su zajedno išli i na jedan koncert, a kako reper nije hteo da otkrije da je u društvu sa ćerkom Cece Ražnatović, čije je lice na jednoj od fotografija sakrio, mnogi su pomislili da mu društvo pravi nova devojka, što ipak nije tačno. Anastasija je, inače, nakratko napustila ostrvo i došla u Beograd na jedan dan, kako bi snimila spot, a zatim se odmah vratila kod dečka.

- Otkad sam stavio onaj stori s devojkom onom, svi me pitaju da li imam devojku ili ne. Napišite vi meni šta mislite, je l' imam ili nemam? Dragi, šta ti misliš, da li ja imam devojku ili nemam - upitao je tokom vožnje Mihajlo svog prijatelja Dragog Gudelja.

Foto: Instagram.com

Inače, oni su na Formenteri izašli i na ručak u jedan luksuzni restoran, gde su jeli jastoga, a tokom jednog noćnog izlaska im se pridružio i naš fudbaler Dušan Vlahović, s kojim su se zajedno zabavljali, a to su zabeležili i zajedničkim selfijem.

Podsetimo, Anastasiji i Nemanji je ovo prvo zajedničko letovanje. Oni borave u jednom luksuznom apartmanu s bazenom, koji gleda na more, a kako su mediji nedavno preneli, ovaj Gudeljov poklon za Ražnatovićkin rođendan koštao ga je čak 35.000 evra.

Foto: Instagram.com

- Nemanja je zakupio apartman koji je opremljen kao stan. Ima dnevnu i spavaću sobu, veliko kupatilo, baštu i bazen. Samo za smeštaj iskeširao je oko 20.000 evra! Želeo je da Anastasiji priušti odmor iz snova i uspeo je u tome - rekao je nedavno izvor blizak pevačici za domaće medije.

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs

#Anastasija Ražnatović

#Mihajlo Veruović Vojaž

#Nemanja Gudelj