AKTUELNO

Ovo ne može da "proguta"!

U toku je žurka na velelepnom imanju u Šimanovcima, a Filip Car je sve vreme neraspoložen, te je mu je tom prilikom prišao Marko Đedović kako bi video o čemu je zapravo reč.

Istrošio sam se brutalno. Baš sam jutros sam bio, i danas i malo pre. Sednem malo sam sa sobm da razmišljam. Retko kad i sam spavam, a i kad spavam, razmišljam o porodici - rekao je Car.
Ma gde ćeš, nema vremena ni za to. Uveče legnem, mozak mi vitla o ovim dešavanjima ovde. I vi se ovde mirite, svađate, volite ne volite - rekoa je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako sam pobegao ovde za dve godine od svog sveta, tako sam trebao i od ovoga da pobegnem - rekaoo je car.
Šta ste se vi posvađali - pitao je Marko.
Ma da, ne da mi se više. Njegove uspomene, rekla ono što je rekla, na mojim se osvađala sa njima. Ja samo ćutim, a tad sam najgori. Ne sviđa mi se sve to, te stvari, još ovo njegovo izlaganje. Zakleo si se u nešto, znaš da su tvoji potiv toga i tako to. Smeta ti sve, zameraš mi sve, a ne daš meni ništa - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Plaši se i ona - dodao je Marko.
Ustaneš 12 dana pred kraj, pa plačeš za nečim što ti nije valjalo. Devet meseci tražim da budeš čovek, pa mi udariš kontru. Uopšte mi nije jasno šta se izmenilo? Oni tumače i dalje jedno drugo na raznorazne načine...Ja slušam temu Sandre i Anđela, gde se pominjala Dalila, pa onda Dejan i ona. Sednem u pušionicu, Sanja ispred mene, ona mi pravi face i prebacuje. Sad kad mi je on rekao za porodicu, kad sam mu rekao da je gore to za porodicu. Kad je on rekao: "Mene će da optužuje neko ko istim koracima korača", pa je spomenuo i ono što sam se ja zakleo - rekao je Car.
Samo ne treba da se upuštati u rasprave tog tipa, jer će ti uvek nešto ptevrnuti mozak
Ti pričaš kod svojih uspomena kako ti je bilo lepo sa drugima, a kad vidiš u mojim uspomenama druge devojke, ti mi zameraš. Pričamo sat vremena o Dejanu, ti kad spomenem neki moj odnos, teatralno ustala i otišla. Sve su to manipulacije. Nemam potrebu više da prilazim. Izdržaću još ovoliko do kraja, to je moja odluka, da razmislim o svemu...Kad je plakala za oca, rekao sam joj šta god da je, da je otac tu. Moji, koliko god ne volim i oni ne vole da su u medijima, toliko mi je žaošto ih nisam video. Meni nije jasno šta ona radi više. Ja da kažem da mi je bilo lepo tako sa nekim, morao bih ovde da kukam po imanju za njom. Napravili smo hoas ovde pošto se osvtala na Dejana. Ustane on i kaže da ja sa Marijanom radim haos, pa napadnem Marijanu zbo Dejana. Ispadam i tamo i ovamo loš - nastavio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Izgubila se i ona, ne zna ni ona gde bije - rekao je Đedović.
Pop**ao sam se po svojim stavovima, zakletvama, principu i kodesku. Je l' se iko pita kako se ja osećam? Nikad se to nije pitala, uvek je gledala samo sebe. Je l' ti je pričala nešto za mene? - rekao je Car,
Rekla je samo da si je ostavio, pomenula mi je to za pušionicu. Nije ljuta i utučena, nego je besna - rekao je Đedović.
Ja četiri, pet sati slušam o njoj i njjenim temama, a onda mi ona zameri zbog toga što sedim iza nekoga, zamisli koja je to nepravda. Ona kad je meni rekla da ne želi da bude sa mnom, pitao sam je lepo je l' sigurna - dodao je Car.
Što ne pričate normalno Filipe - pitao je Marko.
Ili te poklapa ili ti protivreči. Ja joj u utorak priđem i nađem način za razgovor, ona meni prizna da je pogrešila. Oni podbadaju jedno drugo, da oni rade takve stvari. Ja je pitam što me je lagala, ona meni kaže izvini i nakon dva dana, ponovi to na mojim uspomenama - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Drži je bes prema tome, to je ona meni rekla. Skače kao oparena, jer za svu nesreću koja vam se dešava, su krivi ti komentari - rekao je Marko.
Nema tu sreće, vidim da to u meni vudi ludilo. Kad sam video da sam izašao iz koloseka. Setio sam se nekog navoda: "Kad me neko nije razumeo, razumele su me ptice i golubovi". Tačno se dešava neka situacija, koja je mene vezala za tu situaciju. Gledam i pomislim: "Je**te koliko je bolesno". Ona kaže da joj je teško da živi sa mojim nekim avanturama, pa kako je mni da živim sa nekim ko tebe tumači i ti njega? Juče je branim, zastupam je - rekao je Car.
Sad su emocije pomeđane, premoreni smo. Znaš kad se meni sve brka i meša, a zamisli tek vama - dodao je Marko.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.