AKTUELNO

Dala svoj sud!

U poslednjem izdanju emisije"Amidži šou", voditelj Ognjen Amidžić ugostio je pevačicu Daru Bubamaru, koja je ovom prilikom otvoreno govorila o španskoj predstavnici na nedavno održanoj "Evroviziji" i tužbi koju je najavila zbog ukradene pesme, ali i aferi "Provereno", koja već nedeljama unazad drma javnu scenu.

Foto: TV Pink Printscreen

Daro, Španci ukrali tvoju pesmu za "Evroviziju", šta se desilo s tim - upitao je Amidžić pevačicu.
Da, u pitanju je pesma "Ekstravagantno", kad se čuje ta njihova pesma, baš je ono plagijat! Oni su navodno rekli da je samo manir ukraden. Ja sam čekala "Evroviziju", čekala sam da osvoji prvo mesto, pa da je tužim! Kad je već tužim, da bude kako treba! Veruj mi, Španci su se digli, pisali su mi, komentarišu na Jutjubu, oni su prvi to otkrili! Stvarno je ispao haos, pesma je ista. Odustala sam od svega toga, kontala sam možda joj je kompozitor uvalio pesmu, bilo mi žao na kraju i ništa nisam uradila - ističe Dara.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović, Tanjug AP/Luca Bruno

Dara se osvrnula i na aferu "Provereno", pa prokomentarisala Milicu Pavlović i Anu Nikolić.

Ne znam šta se tu desilo. U svakom slučaju, ja ću samo reći da je ta pesma hit. E sad, da li bi bila hit da Ana nije objavila taj demo snimak, da li je to prvo bila Anina pesma, ne znam, ja znam neku istinu, neću da pričam o tome... Ali u svakom slučaju, ja se ne bih bunila na Miličnom mestu, ako je moja pesma, ja imam prava, Ana je to pogurala i pesma je hitčina

Foto: TV Pink Printscreen, PROMO

Ja kad budem otišla na "Evroviziju", ja ću pobediti! Pamtite sad ovaj dan kad kažem, ne znam koja će to godina biti. To mi je uvek bio san kad sam bila mala, da odem na "Evroviziju" i pobedim - zaključuje Dara Bubamara u emisiji "Amidži šou".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.