AKTUELNO

Non-stop je na vezi sa dadiljom!

Pevačicu Katarinu Grujić sreli smo večeras na Tašmajdanu, na koncertu Zorice Brunclik, gde se pojavila bez supruga Marka Gobeljića.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Marko i ja uglavnom izlazimo zajedno, ali on zbog svojih obaveza i utakmica ne može često da izlazi. Ja to nekad ispoštujem, meni su moji izlasci uglavnom na mojim nastupima, jer radim svakog vikenda. Malo mi je preko glave da i van toga izlazim... Nisam dugo izašla, ni bila skoro na nekom koncertu, bila je i korona, bila sam trudna - priznala je Kaća, koja je potom otkrila kako se snalazi sa bebom.

- Trenutno mi najviše pomaže dadilja, ni mama ni tata nisu u Srbiji, sestra, svekar i svekrva... Ni moj muž nije tu! U poslednje vreme sam sama sa bebom, pomaže mi moja dadilja. Ne bude mi prijatno kada odem dva, tri dana, to mi teško padne. A kada sam blizu, kada odem negde, to mi brzo proleti. 

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Priznaje da je pomalo naporna kada je majčinstvo u pitanju.

Šaljem dvesta poruka, dadilja mi kaže:"Molim te, opusti se, spavala je, klopala je. Sve je u redu i kako treba". Jako se plašim, volim u svakom trenutku da znam da li je sve u redu.

Autor: P.R., D.T.