AKTUELNO

Pevačica Milica Todorović jedna je od gošći Zorice Brunclik, koja ove noći na Tašmajdanu slavi svoj rođendan i obeležava 50 godina muzičke karijere.

Milica je istakla da se nije iznenadila pozivom starije koleginice, a na pitanje šta joj je poželela za rođendan, zbunila se.

Jao, njoj je rođendan posle dvanaest?! Ona mi je rekla... Zaboravila sam poklon! Ubiću se sad! Poželeću joj sve najbolje, da nam još dugo peva, da se dugo družimo i da me dugo zove na Tašmajdan - istakla je pevačica, a potom priznala kada će ona organizovati koncert na Tašmajdanu.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Surovo sam realna. Treba još vremena, još pesama, treba taj album da se izbaci, da se zaokruži ta moja priča, pa onda možemo da razmišljamo o mojim koncertima.

Na pitanje da li ju je strah da objavi album sa desetak novih pesama, Milica kaže:

Nije mene strah, nego sam ja lenja, da vam kažem. Godinama pričam o tom albumu, non-stop kupujem pesme i bacam ih. Kupim, i posle deset dana ih se naslušam, pa mi dosade. Mnogo sam para bacila, ne pitajte me.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Na pitanje o promenama na emotivnom životu, Milica je istakla:

Po tom pitanju nema ništa novo. Skoro sam rekla da sam postala u sebe zaljubljena, to je najlepša stvar. Sebi sam samoj simpatija

Autor: P.R., D.T.

#Milica Todorović