AKTUELNO

Dara Bubamara nedavno je pretukla muškarca na aerodromu, a o skandalu o kojem je brujala javnost progovorila je sada u emisiji Ognjena Amidžića.

Folkerka je priznala učinjeno delo, a potom do detalja ispričala šta se tačno dogodilo.

- To je istina. Ja sam, znaju svi, neko ko voli ljude, ljudi vole i mene, čim izađem iz kuće osetim ljubav... Prilaze mi deca, bake i deke, nisam navikla na mržnju - započela je Dara priču, a potom objasnila:

Foto: TV Pink Printscreen

Žurila sam na aerodrom, brže vozila, verovatno sam nekog "isekla". Taj čovek mi se nije lepo obratio:"Kako si to vozila?", već bukvalno, pred Milicijom, rekao:"Sledeći put ako budeš tako vozila j*baću ti mater". Pošto sam ja alergična na to kad mi neko dira porodicu, a majka mi nije živa, pala mi je roletna, skočila sam na njega. Imao je 120 kila, dva metra... Stvorila sam se kod njegove glave, tukla sam ga pesnicama, torbom, ubila ga od batina, a potom ga prijavila miliciji. Prvo sam prijavila sebe da sam ga pretukla jer me je vređao. Isprovocirao me je, skinuo sa leta, dobio je svoju kaznu. Ja sam, bre, srčana žena, ne dam na svoje, nisam p*čka i to je to!

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Dara Bubamara