AKTUELNO

Porodična drama se nastavlja!

Voditeljka Nikolina Pišek posle smrti supruga Vidoja Ristovića krenula je u borba za ostavštinom istoričara umetnosti i to sa svekrom Mišom Grofom, Vitorom Ristovićem odmah pošto su Vidoju dali četrdeset dana.

Foto: Instagram.com/vidojeristovic, Pink.rs

Naime, prvo se oglasio Miša Grof koji je rekao da Nikolina nema prava na nasledstvo, budući da se sva imovina vodi na njega, dok je Pišekova jasno dala do znanja da će se boriti za svoja prava.

Budući da je posle Vidojeve smrti i svađe sa svekrom svakodnevno u medijima, na drištvenim mrežama pojavila se fotografija s početka njene karijere.

Pored ugradnji silikona u grudi, Nikolina je povećala i usta, a hrvatski mediji su pisali da je voditeljka nekoliko puta operisala nos. Stilozovana frizura, šminka i operacije učinile su Nikolinu dostra drugačijom.

Iako svekar i snajka trenutno nisu u dobrim odnosima, Miša Grof bio je presrećan kad se njegov sin Vidoje ženio Nikolinom, a upravo on je platio glamuroznu svadbu u Monte Karlu. Trodnevna svadba sa 70 gostiju kojima je plaćen put i smeštaj, privatni avion kojim su iz Beograda stigli u Monte Karlo i limuzine koje su ih prevezle do hotela, te ukupan trošak od 400.000 evra. Miša tada nije škrtario.

Šta sve ima Miša Grof

- Nasledio sam kuću u centru grada, 18 stanova u Cvijićevoj. Što je restitucijom oduzeto mom dedi i vraćeno meni. Nasledio sam grobnicu na Novom groblju koja vredi pola miliona evra, koja je od mermera i bronze. Sve se vodi na mene - rekao je Miša Grof za Kurir, pa dodao da je njegov pokojni sin skupljao antikvitete, koje će pokloniti najverovatnije istorijskom muzeju. Miša je dodao i da je imao šest galerija, antikvarnice...

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Miša Grof, kako su pisali mediji, u svom vlasništvu ima impozantne umetnine, kao i umetničke slike vredne i po 100.000 evra.

Foto: E-Stock

Autor: M.M.