AKTUELNO

Verni čitaoci Pink.rs-a su dali svoj sud!

Veliki šef je zadrugare danas stavio na težak zadatak te su na sastanku za crnim stolom morali da izameru najopsesivnije među sobom.

S obzirom da je najgledanije sezona do sada ušla u samo finale emotivanja, zadrugari su nikad emotivniji i osetljiviji, a svoja prava lica su odavno pokazali.

Osim zadrugara, kao i uvek i verna publika je imala priliku da glasa na našem portalu, a najopsesivniji su sledeći zadrugari.

Na trećem mestu našao se kontroverzni učesnik, Filip Car, koji je svojim ljubavnim dramama napravio pometnju, a njegova romansa sa Dalilom Dragojević se naširoko komentariše.

Foto: Jelena Simonović

Vicešampionsku poziciju u kategoriji najopsesivnijeg učesnika Zadruge, odnela je najintrigantnija zadrugarka, možda i svih sezona najgledanijeg rijalitija ikada, Dalila Dragojević, koja je svoj život iznela na tacni i zbog ljubavi prema Filipu Caru žrtvovala petogodišnji brak sa Dejanom Dragojevićem.

Foto: Jelena Simonović

Titulu najopsesivnije zadrugarke po vašem mišljenju ponela je atraktivna učesnica iz Bosne, Irma Sejranić, koja se nikada nije libila da javno i pred svima glasno kaže svoje mišljenje na bilo koju temu.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Autor: M.M.