AKTUELNO

Ima se, može se!

Viki Miljković je pre nekoliko godina odlučila da zajedno sa svojim suprugom Draganom Taškovićem Tašketom investira u stanove u elitnom naselju Beograd na vodi, te je tako započela i novi biznis.

Foto: Pink.rs/P.Radosavljević

Svojevremeno u "Paparaco lovu" na televiziji Pink, gledaoci su mogli da vide kuće poznatih, među kojima se našli i luskuzni stanovi pevačice Viki Miljković, koja je za njih iskeširala pozamašnu sumu novca.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je prodala kuću na Bežanijskoj kosi, pevačica se uselila u ograman stan u jednoj od dve kule u ovom kompleksu.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Pored toga, kupila je još dva stana, koja navodno izdaje. U jedan od stanova dizalicom je popela i đakuzi na terasu, a oni koji su bili u stanovi kažu da su izuzetno luksuzno opremljeni, pa se procenjuje da investicija nije bila manja od 1.500.000 evra!

Foto: TV Pink Printscreen

Pomenuta zgrada poseduje i bazen, a verujemo da to nije jedina luksuzna aktivnost u kojoj Viki može da uživa sa svojom porodicom. Ipak, ono što defintivno najviše privlači pažnje, jeste pogled sa prostrane terase na celu prestonicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.